Eksterne lektorer til funktionen Uddannelsesansvarlige Prægraduate Lektorer (UPL)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger pr. 15. oktober 2023 eller snarest herefter 8 eksterne lektorer til varetagelse af funktionen som Uddannelsesansvarlig Prægraduat Lektor (UPL). Stillingerne slås op til besættelse ved de hospitalsafdelinger ved Region Midtjylland, som indgår som kliniksted for medicinstuderende på kandidatuddannelsen, og hvor der gennemføres løbende vurderinger ved brug af kompetencekort.

Stillingerne er tidsbegrænsede for en femårig periode til 14.08.2028, og slås op til et timetal på 10 arbejdstimer pr. semester.

Angiv venligst i din ansøgning, hvilken afdeling og hospital du er ansat på, samt hvilket semester du indgår på som UPL:

1. semester – Klinik og Sygdomslære I
3. semester – Klinik II
4. semester - Hoved, nerve og psykiatri
5. semester – GOP
6. semester –Klinik og Sygdomslære III

Institut for Klinisk Medicin

Som ekstern lektor på Institut for Klinisk Medicin bliver du en del af en af de største sundhedsvidenskabelige forskningsinstitutter i Danmark. Den kliniske forskning dækker alle de lægefaglige specialer og foregår i samspil med universitetshospitalet og regionshospitalerne i Region Midtjylland. Vi råder over ca. 30.000 kvm moderne forskningsfaciliteter til eksperimentel kirurgi og medicin, dyrefaciliteter samt avancerede scannere. Instituttet har det overordnede ansvar for kandidatuddannelserne i medicin og i molekylær medicin. På instituttet er vi ca. 425 videnskabelige medarbejdere og lige så mange ph.d.-studerende, der samarbejder på tværs af fagområder. Som ekstern lektor vil du komme til at arbejde på Aarhus Universitetshospital eller et andet hospital i Region Midtjylland. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver

Som ekstern lektor og UPL kommer du til at indgå, som en nøgleperson i forhold til den kliniske studenterundervisning på hospitalsafdelingerne. Rammerne for funktionen og arbejdsopgaverne fremgår af hhv. Rammer for Uddannelsesansvarlige Prægraduate Lektorer og af UPL-hjemmeside, som er etableret i et samarbejde mellem Aarhus Universitet og Region Midtjylland.
Du refererer i din ansættelse som ekstern lektor til den kliniske lærestolsprofessor inden for dit speciale.

Dine kompetencer

Du har en solid praksiserfaring fra lægearbejdet og med lægerollen, samt indsigt i og erfaring med medicinsk uddannelse. Herunder undervisning. Dertil er det en fordel, at du interesserer dig for medicinsk pædagogik og arbejde med læring i klinikken. Du har mod på og har lyst til at varetage koordinering, udvikling og undervisning af lægestuderende. Gode organisatoriske kompetencer vil blive vægtet - du kan begå dig, sætte noget i gang og få det til at lykkes.  

Som person har du gode samarbejds- og kommunikationsevner er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø – også tværfagligt.

Ved siden af din ansættelse som ekstern lektor og funktion som UPL, skal du være ansat som afdelingslæge eller overlæge.

I vurderingen af din ansøgning vil deltagelse i UPL-uddannelsen ved AU desuden blive vurderet positivt.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte viceinstitutleder for uddannelse ved Institut for Klinisk Medicin, Niels Uldbjerg.
 



Ansættelsesgrundlag


  • Ansættelse som ekstern lektor forudsætter kvalifikationer på kandidatniveau.
  • Desuden forudsætter ansættelse som ekstern lektor enten relevant praksiserfaring på højt niveau, der ikke er opnået gennem en universitær, videnskabelig ansættelse, eller ansættelse i en videnskabelig hovedstilling på et andet universitet.
  • En ekstern lektor, som ansættes i kraft af sin relevante praksiserfaring, skal have indgående, aktuel viden om fagets/fagområdets anvendelsesmuligheder. Det opnås/er opnået gennem beskæftigelse inden for faget/fagområdet.
  • Derudover forudsætter ansættelse som ekstern lektor, at undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsen af ansøgere til et eksternt lektorat.
  • Ansættelsesproceduren er yderligere beskrevet i ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter.
  • Ansættelse og aflønning sker i henhold til Cirkulære om aftale om eksterne lektorer ved universiteter.
  • Kvalifikationskrav og stillingsindhold er yderligere beskrevet i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.



Ansøgning


Din ansøgning skal indeholde følgende:
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Palle Juul-Jensens Boulevard 11, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://AU.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=a0df19c4-1ee4-4bce-87e1-ad0ef29b8404

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838419

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet