Aflevér gebyrfrit på Viby bibliotek til den 31. maj 2021

Profilbillede

Nu er det snart slut med at aflevere gebyrfrit på Viby bibliotek. Efter den 31. maj indførtes der igen gebyr ved for sent afleverede materialer. Så skynd dig at aflevere, hvis du har lånte materialer.

På grund af Corona har der nu været en længere periode, hvor du ikke fik bøder, hvis dine bøger blev afleveret for sent på Viby bibliotek. Den periode sluttede den 31.maj og biblioteket indfører nu gebyrbetaling ved bøger afleveret for sent.

Fra tirsdag den 1. juni 2021 vil gebyrer for overskridelse af lånetiden blive udmålt efter afleveringsdatoen 31. maj som sidste afleveringsfrist. Et gebyr for voksne på 20 kr. vil dermed blive udløst for aflevering den 1. juni 2021.

Dette er en opfordring til at få afleveret eventuelle lånte materialer, så du slipper for gebyrer, men også for at andre kan få glæde af de bøger du har derhjemme.

Det er muligt at komme på biblioteket uden coronapas, hvis du kun skal afhente reserveringer eller aflevere lånte materialer. Aflevering og afhentning af reserveringer foregår nemlig i et afgrænset indgangsareal af biblioteket, og du må ikke tage ophold i biblioteket. Skal du benytte bibliotekets øvrige tilbud, skal du medbringe coronapas eller negativ coronatest.

Kilde: Redaktionen