Vejingeniør - Projektleder - Seniorprojektleder Aarhus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

WSP søger til Infrastruktur

Kom og vær med i en afdeling med super godt kollegialt sammenhold. Afdelingen dækker fagligt bredt med en trafikplanlægningsgruppe, en vejafvandingsgruppe, en havnegruppe samt en vejanlægsgruppe, hvor du skal være med i front.

Muligheder, samfundsengagement og gode kolleger.

Du bliver del af arbejdspladsen i Viby, vi arbejder lokalt og tænker globalt. WSP er med fremme i forhold til at fremtidssikre vores samfund, bl.a. gennem vores arbejde med klimatilpasning og bæredygtighed.

Vi er gode til at inkludere og samarbejde med kunder og bruger hinanden på tværs af faggrænser og geografi for at skabe de bedste, mest intelligente og bæredygtige løsninger. WSP arbejder med at løse nogle af de store udfordringer, vi som samfund står over for, i forbindelse med miljø, klima, natur og infrastruktur.

Stillingen

Du er med til at videreudvikle WSP inden for vejområdet, omkring følgende områder: Vejprojektering af større vejanlæg og trafiksaneringer, cykelstier, kryds mv. Klimatilpasning af og på vejanlæg. 3D modelbygning.

Du har ansvaret for den daglige ledelse af projekterne i dialog med kunden og herunder at projektet opfylder fastlagte krav og målsætninger til tid, økonomi og kvalitet, samt for at sikre at projektet gennemføres og realiseres i overensstemmelse med aftalegrundlaget og i henhold til gældende lovkrav og bekendtgørelser.

Dig

Du er en dygtig vejingeniør, med nogen erfaring. Du har nemt ved at samarbejde, så du kan indgå i et team med firmaets øvrige medarbejdere indenfor byggeri, forsyning, klima, miljø og natur.

Du har en udadvendt personlighed, er initiativrig og med et godt humør. 

Du har erfaring og lyst til arbejde med et eller flere af de her emner: 3D vejprojektering i OpenRoads og MicroStation, trafikafviklingsplaner, udbudsmateriale og fagtilsyn.

Få et super godt og udfordrende job i en innovativ afdeling, hvor de strategier vi sætter os for, også bliver gennemført. En afdeling med glade og fagligt motiverende kollegaer. Et job med gode udviklings og karrieremuligheder.

Vi tilbyder en fortrolig samtale om dine muligheder

Vi håber det lige er dig og du vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der hjælper os med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide.

Vores stillinger vises løbende på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgning udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket WSP Projektleder Aarhus.

WSP’s danske rødder går mere end 100 år tilbage senest under navnet Orbicon.

WSP er en af de førende rådgivningsvirksomheder i Danmark med omkring 500 medarbejdere fordelt på syv kontorer i Danmark inklusiv hovedkontoret i Høje Taastrup.

Vi rådgiver vores kunder inden for en lang række projekter og segmenter, der blandt andet tæller miljø, klimatilpasning, byggeri, transport og infrastruktur. Og det er vi i alt beskedenhed så dygtige til, at vi med over 65.000 medarbejdere globalt er blandt de største og førende udbydere globalt.

En af de ting, der adskiller WSP for andre dygtige rådgivningsvirksomheder, er netop kombinationen af en stærk lokal forankring kombineret med et internationalt udsyn og indblik.

Kombinationen betyder nemlig, at vi kan trække på et bredt felt af internationale eksperter og levere bæredygtige løsninger, der styrker lokalsamfundet og vores fælles fremtid.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Henriksen HR, Grønjords Ager, 8300 Odder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955639

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet