Vær med til at skabe unikke produktoplevelser hos GrejFreak.dk - Vi søger en passioneret medarbejder til E-commerce og kundeservice! 🛠🔍

Profilbillede
dato

Når vi får nye produkter i sortiment, så overfører vi så vidt muligt alle deres stamdata til vores system. Men efterfølgende skal produkterne beriges med billeder, video, en god produktbeskrivelse og en komplet liste over dets specifikationer. Det er her du kommer ind i billedet! Vi mangler en ny medarbejder som vil bistå vores E-commerce og indkøbsafdeling med produktoprettelse. 

Sekundært skal du også bistå vores kundeservice med at betjene kunder i vores showroom.

 

Kom og vær en del af et ungt og dynamisk team! 💪💪

GrejFreak.dk er en dynamisk virksomhed med store ambitioner.  

Derfor har vi brug for flere hænder, som vil være en del af vores “Grej-Team”, der består af 26 mænd og kvinder.

 

GrejFreak.dk er en webshop som forhandler alt det fede militær-, outdoor- og jagtudstyr. Virksomheden blev stiftet i 2008 af Casper Pedersen og Kristian Rasmussen, og har lige siden start oplevet en markant vækst. GrejFreak.dk startede i Caspers forældres garage, men er sidenhen vokset og har i dag lidt over 1.300 kvm lager med kontor og showroom i Viby J. 

 

Den markante vækst har medført, at vi i 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 blev kåret som Gazelle virksomhed af Børsen - alene ved salg i Danmark. Sidenhen er vi også begyndt med eksport og salg til udlandet. Og sidste år satte vi gang i private label og egne produkter. 

 

Hvem er du

Vi søger en medarbejder som selv er lidt af en grejnørd. Det er vigtigt at du har et godt kendskab til den type grej vi sælger. Det er derfor et stort plus hvis du enten er tidligere soldat, spejder, går på jagt eller på tilsvarende vis bruger vores udstyr.

 

Vi søger en medarbejder som formår at arbejde selvstændigt, og som har styr på den grundlæggende viden, som fx hvilke fordele og ulemper der er ved en GORE-TEX membran, eller hvornår ens udstyr bør have et vandsøjletryk over 10.000 mm.

 

Det er vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og at dit engelsk er godt, idet du vil skulle kunne betjene kunder i vores showroom, men også så du nemt læser og forstår produkttekster og specifikationer på de produkter vi sælger. Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte vareoprettelse på hjemmesiden, som omfatter følgende:

 

  • Oversætte og skrive unikke produktbeskrivelser
  • Indsættelse af billeder og videoer
  • Opdatere stamdata, herunder priser, varenumre, stregkoder m.m.
  • Betjening af kunder i vores showroom

Du vil arbejde i vores E-commerce afdeling, der har opgaver indenfor hjemmesidedrift, samt butik og kundeservice. Derudover vil du have et tæt samarbejde med Indkøb & Data og Marketing.

 

Ydermere så kan der også opstår travle perioder på lageret hvor du skal hjælpe med at plukke og pakke ordrer. 
Arbejdsmetode

Hos GrejFreak.dk anvendes i høj grad KANBAN, og opgaver styres via Trello.

Det giver en masse overblik og du vil hele tiden kunne se, hvilke opgaver du skal varetage næste gang. Hvad kan vi tilbyde

Hos GrejFreak.dk vil du blive en del af et ungt og kompetent team. Vi er en god flok mænd og kvinder, som brænder for det, vi laver: nemlig at tilbyde vores kunder kvalitetsudstyr og god kundeservice. 💪

 

Vi har fleksible arbejdstider, og du vil i nogen grad selv have indflydelse på, hvornår du kommer og går. Vi er en arbejdsplads med fokus på socialt samvær i et uformelt arbejdsmiljø. Vi holder personalearrangementer flere gange om året, derudover kan du også melde dig ind i vores personaleforening, som også afholder personalearrangementer.

 

Stillingen er 30-37 timer om ugen.

 

Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer og erfaring  Send din ansøgning til os på HR@GrejFreak.dkVi ser frem til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen

 

Casper & Kristian

GrejFreak.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

GREJFREAK ApS, Gunnar Clausens Vej, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065837

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet