U19 oprykning

dato

Nyheden er fra Stavtrup Fodbold

U19 sluttede sæsonen af med uafgjort mod Silkeborg 2-2, men havde sikret sig oprykning til mesterrækken forinden kampen og sluttede således ubesejret i sæsonen.

Hjemme i klubben ventede forældre med tarteletter og Zobayr havde sørget for vin og sodavand.

Formanden tog ordet og ønskede tillykke og roste projektet som klart var og er zobayrs fortjeneste, ambitioner og et godt materiale at arbejde med gennem de sidste 4 år. Rigtig flot og godt for klubben, da det er med til at binde klubbens ungdom og senior bedre sammen at projektet er blevet så succesfuldt. Stor tak lød fra formanden på bestyrelsen og klubben vegne. Godt gået, drenge
Herefter tog Zobayr ordet og fortalte om projektet, ambitionerne for drengene, vigtigheden af tillid og respekt for hinanden og hvor stolt Zobayr er for at være lykkedes med projektet. Han sluttede brødebetynget af med at takke drengene og deres forældre for opbakningen og hjælp og tillid under vejs.
Afslutningsvis tog en forældre Ordet og roste Zobayr for hans tydligt store talent og mandskabsbehandling og ønskede ham og klubben al muligt held og lykke i samarbejdet fremover.
Kilde: Stavtrup Fodbold