​Tjener penge til træningstur

dato

Nyheden er fra Stavtrup Fodbold

Onsdag aften blev gader og veje i Stavtrup gået tynde af spillere fra byens U13-U14-hold. De var ude for at dele reklameflyers ud til 2200 husstande. Det skete som led i et samarbejde med en af byens lokale virksomheder og støtter af fodboldklubben.

Fra Bosch Car Service i Viby har Allan Nørgaard udarbejdet et godt tilbud til borgerne i Stavtrup. Men det kan være svært for små virksomheder at få reklamerne ud til byens husstande.

Men så ringede Allan Nørgaard fra Bosch Car Service til Stautrup Fodbold, og så gik det stærkt.

U13-14-holdene på både pige- og drengesiden trådte til og stillede med hele 50 friske par fødder og uddelte onsdag aften ikke mindre end 2200 flyers ud til samtlige husstande i hele Stavtrup.

For Allan Nørgaard var det en god mulighed for hurtigt at fortælle borgerne i Stavtrup, at der er gode tilbud på service hos ham. Samtidig giver det nogle skillinger til de fire U13-U14-hold, som samler penge ind til deres træningstur.

U13-U14-holdene har tradition for at tage på en udlandstur med støtte fra klubben. Men der er en egenbetaling, og det er den, som de unge spillere bringer ned, hver gang de tropper op og klarer en opgave som den, Allan Nørgaard har givet dem.

Men der er også andre gode grunde til at gå sammen om at samle penge ind.

- Det kan godt være, at det er penge i kassen. Men det bedste er faktisk, at spillerne på de fire hold lærer hinanden at kende på tværs af årgang og køn. Det styrker fællesskabet, inden de skal afsted på turen, siger medlem af turudvalget, Peter Hebroe.

Uddelingen onsdag aften sikrede holdet 3300 kroner i kassen, og holdene er klar på flere lignende opgaver.

Man kan følge Bosch Car Service i Viby på Facebook og ellers se nedenfor, hvad det var, spillerne var rundt med.

 

Kilde: Stavtrup Fodbold