Projektleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Er du en skarp projektleder? Har du viden om det kommunale sundhedsområde?  Kan du formidle viden til andre, så de kan blive endnu dygtigere til at udføre deres job? 

Så er det dig vi står og mangler. 

Til Digitaliseringsafdelingen, i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, søger vi en stærk og engageret kollega til teamet med ansvar for dokumentation på sundheds- og ældreområdet. Du vil stå i front for undervisning af nyansatte sundhedsfaglige medarbejdere. Vi ønsker at undgå unødvendig dokumentation og gøre alle nyansatte trygge i, hvad der er den nødvendige og tilstrækkelige dokumentation – det er her du kommer ind i spillet.  

Som ansvarlig for undervisningsindsatsen skal du opbygge og lede et nyt obligatorisk undervisningstilbud til nyansatte, samt selv kunne undervise sammen med dine kolleger. Målet er, at alle nyansatte med borgerkontakt undervises i dokumentation og anvendelse af vores omsorgsjournal Cura. Desuden skal medarbejderne have en grundlæggende viden om Fælles sprog 3, sammenhængende dokumentation, og effektiv anvendelse af Cura.  Medarbejderne der skal undervises, spænder bredt på tværs af uddannelse, erfaring, baggrund og skrive-/læsefærdigheder. 

Du bliver en del af Digitalisering, som er en afdeling, hvor vi arbejder for at gøre hverdagen nemmere for medarbejderne i Sundhed og Omsorg via undervisning, e-læring, lettilgængelig IT-support, velfungerende digitale løsninger og optimering og automatisering af processer. Desuden understøtter vi et sammenhængende sundhedsvæsen ved at bygge digitale broer mellem sektorer og til borgerne, sådan at borgerne oplever sammenhæng og medarbejderne oplever, at de har relevante data til rådighed på tværs af sektorerne på rette tid og sted. 

Du skal:   

 • lede den samlede planlægning og tilrettelæggelse af undervisningsindsatsen 
 • lede og løbende koordinere levering af undervisning 
 • selv levere en del af undervisningen 
 • løbende evaluere og udvikle indsatsen 

Din profil:

 • Formår at lede, udvikle og evaluere en indsats  
 • Er en erfaren projektleder 
 • Formår at formidle og at justere i læringsmetoder afhængig af målgruppen   
 • Evner det gode samarbejde på tværs af ledelses- og medarbejdergrupper   
 • Er stabil og handlingsorienteret i situationer, der udfordrer    
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring og relevant viden om dokumentation i omsorgsjournaler   
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra det kommunale område   

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, forankret i Digitalisering, med reference til digitaliseringschef Poul Martin Christensen. Vi er en attraktiv og dynamisk arbejdsplads i højt tempo, hvor vi både samarbejder internt på tværs af teams og med eksterne samarbejdspartnere. Du får mulighed for at sætte dit præg i et uformelt arbejdsmiljø med gode og engagerede kolleger. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen fastansættelse, 37 timer/ugen.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Hvis du vil vide mere:
Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte kontorchef Poul Martin Christensen. poc@aarhus.dk, tlf. 51186460.  

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 2. januar 2024.

Vi forventer at afvikle 1. jobsamtale d. 17. januar 2024 og 2. jobsamtale 19. januar 2024.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle. Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grøndalsvej 2, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954469

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet