PPR i Aarhus Kommune søger tale-hørekonsulenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

PPR i Børn og Unge, Aarhus Kommune søger Talehørekonsulenter til en fast stilling og et barselsvikariat. 

Stillingerne er med tiltrædelse snarest muligt. 

PPR er sammen med skoler og dagtilbud i gang med en kulturforandringsproces, kaldet Bredere Børnefællesskaber, hvor der er større fokus på en tidligere og mere sammenhængende hjælp til børn i de almene børnefællesskaber samt et nybrud i måden, som vi samarbejder om børn i udfordringer på, og en omstilling i indsatserne til læringskonteksten, børnene og deres familier

I PPR arbejder vi til stadighed på at udvikle kvaliteten af den specialpædagogiske rådgivning og vejledning i forhold til lærere, pædagoger, ledelse, forældre og børn. Det gør vi i et tæt fagligt samarbejde mellem PPRs fagligheder og sammen med øvrige relevante kommunale og nationale indsatser. Vores fokus er på stærke læringsfællesskaber, med fokus på kompetencefremmende metoder, der tager udgangspunkt i et ressourcesyn på børn og unge. 

PPR varetager opgaver i forhold til 0 – 18-årige børn og unge.

Arbejdsopgaver 

 • Deltage i monofaglige og tværfaglige trivselsmøder, hvor talehørekonsulenter har fokus på barnets tale, sprog og kommunikation
 • Tværfagligt samarbejde med PPRs øvrige medarbejdere
 • Aktiv deltagelse i en kulturforandring i PPR, skoler og dagtilbud med henblik på at skabe deltagelsesmuligheder i børnefællesskaberne for børn med sproglige og kommunikative vanskeligheder
 • Kompetenceudvikling blandt pædagogisk personale i forhold til at understøtte og videreudvikle bredere børnefællesskaber
 • Talepædagogisk vurdering af børn i almen- og specialpædagogiske tilbud

Der er i første omgang tale om driftsopgaver på småbørnsområdet (0-6 år).

PPR arbejder på at udvikle kvaliteten af den specialpædagogiske rådgivning og vejledning i forhold til lærere, pædagoger, ledelse, forældre og børn. Vi er et PPR, der hjælper de særligt udfordrede børn og familier og understøtter stærke læringsmiljøer tæt på og i praksis.

Derfor arbejder vi for et tæt samarbejde både internt i PPR og eksternt med forældre, dagtilbud, skoler og

klubområdet. PPR’s arbejde hviler på vores børne- og udviklingssyn, hvor:

 • Børn er mere ens end forskellige
 • Børn lærer og trives i fællesskaber
 • Børn er ikke problemet. De viser problemet
 • Børn gør, hvad de kan. Det er de voksne, der kan gøre noget andet

Din profil:

 • Grunduddannelse som logopæd eller audiologopæd
 • Gerne erfaring med PPR-arbejde 
 • Viden i forhold til børn med sprog-, tale- og kommunikative vanskeligheder
 • Kan indgå i tværfagligt samarbejde, internt som eksternt
 • Kan formidle logopædisk viden til såvel børn som forældre og professionelle samarbejdspartnere, og også internt i egne og andre faggrupper
 • Vi har fokus på at udvikle vores indsatser i relation til DLD, så interesse, viden og erfaring på området er en fordel

Derfor skal du vælge os:

Vi kan tilbyde dig en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads med engagerede kolleger. Vi har fleksibel arbejdstilrettelæggelse og en uformel omgangstone præget af humor.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest ved ansættelse. 
Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her

Der er tale om fuldtidsstillinger. 
 
Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Teamleder Maria Dodensig Lundgaard på telefon 51576801. 

Du kan læse mere om PPR på www.ppr-aarhus.dk

Ansøgning

Stillinger i Aarhus Kommune skal søges elektronisk. Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Vedhæft venligst eksamensbevis(er). Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 10. januar 2024 kl. 12.00. 

Samtalerne afholdes den 16. januar mellem 8.30 og 14.00.

Om os

Den specialpædagogiske indsats i Aarhus Kommune er generelt understøttet af PPR, som er en del af Pædagogisk Afdeling i Magistratsafdelingen for Børn og Unge.

Arbejdet i PPR omfatter aldersgruppen 0-18 år. Det samlede elevgrundlag udgør ca. 65.000 skole- og småbørn. PPR har tilknyttet psykologer, tale-hørekonsulenter, pædagogiske konsulenter, specialpædagogiske faggrupper og administrative medarbejdere.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grøndalsvej 2, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955493

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet