PPR I Aarhus Kommune søger psykologer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

PPR i Børn og Unge, Aarhus Kommune søger psykologer til faste stillinger og til barselsvikariat eller midlertidige stillinger. Stillingerne er på 37 timer og er med tiltrædelse den 1.december 2023 og 1. januar 2024.

PPR er sammen med skoler og dagtilbud i gang med en kulturforandringsproces, kaldet Bredere Børnefællesskaber, hvor der er større fokus på læringskonteksten og en tidligere og mere sammenhængende hjælp til børn og unge i de almene fællesskaber - Bredere børnefællesskaber (aarhus.dk)

Vi står desuden i overgangen til en ny organisering, hvor PPR med andre tværfaglige aktører skal arbejde tættere sammen i en klyngestruktur, hvor 2-4 skoler og lokale dagtilbud hører sammen.

PPR arbejder på, gennem praksisnær vejledning og specialpædagogisk rådgivning, at udvikle kvaliteten af inkluderende læringsmiljøer, så det sikrer alle børns deltagelsesmuligheder. Vi er et PPR, der hjælper de særligt udfordrede børn og familier og understøtter stærke læringsmiljøer tæt på og i praksis.

Derfor arbejder vi for et tæt samarbejde både internt i PPR og eksternt med dagtilbud, fritidstilbud og skoler. PPR’s arbejde hviler på vores børne- og udviklingssyn, hvor:

 • Børn er mere ens end forskellige
 • Børn lærer og trives i fællesskaber
 • Børn er ikke problemet. De viser problemet
 • Børn gør, hvad de kan. Det er de voksne, der kan gøre noget andet

  Dine arbejdsopgaver 
   
 • Kompetenceudvikling blandt pædagogisk personale i forhold til at understøtte og videreudvikle bredere børnefællesskaber.
 • Rådgivning og vejledning til ledelse om forandringsprocesser af den lokale kultur omkringarbejdet med børnenes læring, trivsel og udvikling.
 • Aktiv deltagelse i en kulturforandring i PPR, skoler og dagtilbud, hvor der bliver større fokus på en tidligere og mere sammenhængende hjælp til børn i de almene børnefællesskaber, hvor der dels er fokus på de fællesskaber, som børnene indgår i, dels fokus på hele familiens situation og ressourcer.
 • Pædagogisk psykologisk vurdering af børn i almen- og specialpædagogiske tilbud.

  Der er i første omgang tale om driftsopgaver i forskellige afdelinger i PPR. 

  Din profil:
   
 • Uddannelse som cand.psyk. eller cand.pæd.psyk.
 • Erfaring med PPR-arbejde og inklusionsfremmende metoder/processer
 • Viden i forhold til børn med udviklingsforstyrrelser og specifikke vanskeligheder
 • Kan indgå i tværfagligt samarbejde internt som eksternt
 • Kan formidle psykologisk og specialpædagogisk viden tilsåvel børn som forældre og professionelle samarbejdspartnere, og også internt i egne og andre faggrupper. 
 • Har lyst til et tæt tværfagligt og tværprofessionelt samarbejde internt i PPR og med eksterne samarbejdspartnere.
 • Er åben, robust, nysgerrig og udstyret med et godt humør.

  Derfor skal du vælge os:

  Vi kan tilbyde dig en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads med engagerede kolleger. Vi har fleksibel arbejdstilrettelæggelse og en uformel omgangstone præget af humor.

  Løn og ansættelsesvilkår:
  Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
    
  Ugentligt timetal: 37 timer.

  Der vil blive indhentet børne- og straffeattest. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

  Hvis du vil vide mere:

  Yderligere oplysninger kan indhentes ved henvendelse til PPR Sektionsleder, Lotte Fensbo på telefon 30699195 eller Teamleder, Hans Mørk på telefon 29614782. Du kan læse mere om PPR på www.ppr-aarhus.dk


Ansøgning

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer alle uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen/stillingerne.

Stillinger i Aarhus Kommune skal søges elektronisk. Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Vedhæft venligst eksamensbevis(er). Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er torsdag den 5. oktober 2023.

Samtalerne afholdes den 10. oktober 2023 mellem 10 og 16.

Om os

Den specialpædagogiske indsats i Aarhus Kommune er generelt understøttet af PPR, som er en del af Pædagogik og Forebyggelse i Magistratsafdelingen for Børn og Unge.

Arbejdet i PPR omfatter aldersgruppen 0 – 18 år. Det samlede grundlag udgør ca. 65.000 skole- og småbørn. PPR har tilknyttet psykologer, tale-hørekonsulenter, pædagogiske konsulenter, specialpædagogiske faggrupper og administrative medarbejdere.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grøndalsvej 2, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913078

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet