Pokalsejr og sæsonstart

dato

Nyheden er fra FC Sydbyen

I dag kl. 14.00 står den på præmiere i forårets serie 5 pulje, FC Sydbyen møder på hjemmebane Solbjerg IF og drengene har glædet sig meget til endeligt at komme igang på græs igen. Vi kender ikke så meget til Solbjerg IFs hold, men med ambitioner om oprykning er en sejr et must hvis vi skal godt fra start. Følgende 14 spillere er udtaget til kampen:

Simon Olsen

Kom og støt holdet kl. 14.00 på Grønløkke Alle 7A, 8310 Tranbjerg.

Mandag d. 9. april spillede FC Sydbyen pokalkamp mod FC Bom, det foregik på Brøruphus Efterskole og det endte med at blive en sand gyser! FC Bom chokstartede og kom foran efter få minutter, på hvad der skulle vise sig at være deres eneste reelle chance i kampen. Raymond fik heldigvis udlignet til 1-1. Vi skulle helt hen i 92. minut før en storspillende Casper Bork afgjorde kampen til 1-2 i FC Sydbyens favør. Der er derfor dømt videre avancement i Pokalturneringen og næste kamp står mod GD Bio-bold d. 24. april. Mere om det når vi nærmer os.

Kilde: FC Sydbyen