Pige, du kan også prøve fodbold

dato

Nyheden er fra Stavtrup Fodbold

DBUs Pigeraketten kommer til Stautrup, og alle piger med lyst til at prøve fodbold er inviteret

U10-pigerne har fået et godt fællesskab ved at spille fodbold

Pigeraketten kommer til Stautrup IF mandag d. 17. august 2015. Samtidig med en sjov aktivitetsdag, hvor pigerne kan prøve kræfter med fodboldens univers, er der fokus på at rekruttere flere piger til klubben.

Pigeraketten er DBU´s fodboldaktivitet for piger mellem fem og 11 år. Stautrup IF lægger mandag den 17. august kl. 15-18 græs (på skolen) til en rejse rundt i ’universet’ for de fremmødte piger. Pigerne skal blandt andet besøge Saturn, Merkur og Mars, hvor oplevelser med fodbold og samarbejdsøvelser venter. Gennem fodbolden kan pigerne øge deres sociale kompetencer samt få en god start på et aktivt liv.

Antallet af aktive pigespillere i klubber landet over er faldet med 8.062 fra 2011 til 2013.

- Det faldende antal aktive pigespillere går ud over mangfoldigheden i klubberne. Værtsklubberne for Pigeraketten giver udtryk for, at de ønsker rekrutteringsværktøjer for at få flere glade pigespillere til klubben. Det ønske forsøger vi at imødekomme med Pigeraketten,” forklarer Sarah Lunar, DBU´s projektkoordinator.

Pigeraketten afvikles i samarbejde mellem Stautrup og DBU og flere end 100.000 piger har siden 1997 deltaget på en afvikling.

For flere informationer om afvikling af Pigeraketten i Stautrup kan Lis Andreasen kontaktes på 21233484.

FAKTA OM PIGERAKETTEN

  • Pigeraketten er for fem-11-årige piger
  • Pigeraketten er gratis og kræver ingen tilmelding
  • Der er plads til maksimum 100 piger i din klub
  • Kilde: Stavtrup Fodbold