Kom til sportslørdag på Morfar Park

dato

Nyheden er fra Stavtrup Fodbold

Lørdag er der godt gang i den på Stautrup IF´s fodboldbaner. Der er 41 kampe på programmet fra klokken 10 til sen eftermiddag

U10-drengene spiller både lørdag og søndag, men mon ikke mange af dem kigger forbi Morfar Park alligevel?

Højdepunktet bliver førsteholdets kamp klokken 13:30 mod VRI på Morfar Park, men ellers vil der være masser af muligheder for en hyggelig dag på anlægget, hvor der hele dagen er åbent i den nye kiosk, hvorfra der kan købes frisk kaffe, hjemmebagt kage, sportsboller, samt pølser, øl/vand og nu også is :-).
Nu håber formand for klubben, Peter Kaarup, blot, at en masse Stavtrup-borgere vil kigge forbi anlægget for at støtte klubben og de mange spillere på banerne.
- Vi har forsøgt at "klumpe" kampene sammen i weekenderne, så vi får så mange kampe som muligt afviklet på samme dag. Det betyder rigtig meget for spillerene, at der er liv og tilskuere til kampene, og så er der jo rig mulighed for at købe lidt lækkert i kiosken, hvor servicemindede frivillige står klar til at hjælpe med næsten alt, hvad hjertet begærer. Vi er rigtig stolte over alt det "den nye start..." har medført og enormt glade for vores nyrenoverede klubhus, som vi hele tiden forsøger at gøre mere indbydende og attraktivt at bruge for vores medlemmer. Og så vil jeg gerne tilføje, er der jo også mulighed for at leje klubben til f.eks. børnefødselsdag, konfirmation eller lignende til fornuftige priser, og hvor vores samarbejdspartner på mad-siden "Patrice" meget gerne vil hjælpe med den kulinariske del af festen. Så kom og støt vores spillere i morgen og se vores flotte nye klubhus og lad dig friste af kioskens mange attraktive tilbud til lave priser, lyder det fra klubbens formand, Peter Kaarup.
De første kampe begynder klokken 10, hvor årgang 2008 har to hold i kamp.

Klik ellers ind på hjemmesiden og se det fulde kampprogram og følg os på Facebook "Stautrup IF Fodbold".

Kilde: Stavtrup Fodbold