Kampreferat: 1-1 mod ASA

dato

Nyheden er fra FC Sydbyen

Lørdag d. 3 startede forårets trænings-turnering med et udebaneopgør mod ASA.

Kunstgræsbanen på ASAs anlæg dannede rammerne om årets første træningskamp og med 18 tilgængelige spillere er der allerede nu kamp om pladserne, noget der med sikkerhed kommer til at hjælpe os i kampen om oprykning.

Første halvleg var præget af en strid modvind og generelt spillede kulden en stor rolle hvor særligt de ventende udskiftere måtte knokle for at holde sig varme på sidelinien. FC Sydbyen startede kampen godt og især samspillet imellem bagkæde og midtbane flød godt. ASA fik dog bedre fat efter et kvarters tid og resten af første halvleg var på deres præmisser. Særligt den manglende tyngde i angrebet kostede kræfter i de øvrige kæder og midtbanen blev spillet tyndt af god dynamik hos ASA. Det til trods var der ikke tale om en overflod af chancer og ASAs føringsmål falder da også lidt ud af det blå efter en god afslutning på kanten af feltet som Anders i målet desværre ikke kunne nå.

Anden halvleg blev fløjtet igang efter lidt ventetid på dommeren der var gået i cafeteriet efter hotdogs eller handsker, ingen ved det. Justeringerne fra trænerteamet og medvinden gjorde at FC Sydbyen sad på det meste efter pausen og spillet var generelt bedre over hele linjen. Det var dog tydeligt at de mange udskiftninger påvirkede spillet i negativ retning, men det var jo heldigvis kun en træningskamp og er hvad man må forvente. Det udlignende mål falder efter et hjørnespark hvor Brdr. Skovfoged følger cheftrænerens anvisninger til perfektion og i en periode hvor det var blevet til flere lovende kontrachancer.

Kampen ender altså 1-1 og generelt en godkendt forestilling hvor spillerne blev testet på flere forskellige positioner.

Næste træningskamp er mod The Originals lørdag d. 11. marts kl. 11 på Riisvangen.

Kilde: FC Sydbyen