Kampreferat: 0-3 mod Stilling IF

dato

Nyheden er fra FC Sydbyen

Lørdag d. 10. marts, stod den på hele to træningskampe for FC Sydbyen, først kl. 11.15 hjemme mod The Originals og senere kl. 16.00 på udebane mod arvefjenderne fra Stilling IF.

I godt humør og tændte på opgaven mødte således 15 parate spillere op på Riisvangen kl. 10.30 til hvad der desværre endte med bare at blive en god træning. Modstanderholdet havde misforstået kamptidspunktet og vi måtte således sende dommeren hjem igen.

Med en kunstgræsbane lejet og alle mand omklædte kunne vi lige så godt sørge for at få noget værdifuld træning ud af det, derfor blev der spillet 8 mod 8  og det var en fin mulighed for trænerteamet lige at få set nogle af de folk an som ikke har haft mulighed for at komme til træning endnu.

Efterfølgende stod den så på en tur ud til Hørning hvor Stilling IF ventede. Historisk set et hold der har  voldt os problemer, særligt i de sidste 3-4 opgør vi har haft imod dem, derfor var der også tale om en must-win kamp. Dem af os der har spillet mod Stilling før ved alt om deres måde at spille fodbold på, med alt det der følger med og derfor var vi også klar på hvad det ville kræve at vinde.

Kampens dommer, der i øvrigt dømte en glimrende kamp, sætter løjerne igang og der går ikke længe før der tegner sig et billede af et FC Sydbyen i kontrol, bolden glider fint rundt mellem kæderne og rundgangene i forsvaret køres når tempoet skal sænkes, der bliver gået til den over hele linjen og det kaster chancer af sig! Efter 4 minutter clearer Bobby bolden på perfekt vis, Dennis Skovfoged opfanger den lange bold og spiller Hulk fri til en mulighed der bliver koldblodigt udnyttet, 0-1. Efter føringen er Stilling også tæt på at score i et par omgange, men det udvikler sig aldrig til mere end halve chancer hvor bolden ryger på tværs af feltet.

Efter godt en halv time spiller Jonas fint et-to med Dennis Skovfoged hvorefter han (Jonas) sender den i dybden til ny-indkøbet, Casper Bork, der på fornem vis kroner sin debut med et flot mål til 0-2. Fuld kontrol og text-book opspil der leder til en scoring, det er genialt det der!

FC Sydbyen går altså til halvleg med en velfortjent føring på 0-2 og sejren skal således bare køres i mål, det afspejlede sig også i spillet i anden halvleg hvor fysikken fyldte mere og Stillings meget simple spil desværre kom mere til sin ret, om det skyldes træningen tidligere på dagen eller den massive fight i første halvleg er svært at vurdere, men ingen tvivl om at tingene foregik mere på Stillings præmisser, dog uden at de på noget tidspunkt er farlige, deres to største chancer i kampen blev reddet af Pingo i en en-mod-en og på stregen af en tilbagestormende Damsager. Der var ikke meget bid i deres angreb ellers.

Det var der til gengæld i indskiftede Farhan og Raymond der i de sidste minutter kombinerer sig fint igennem og Farhan gør det til 0-3 og scorer således også i sin debut for holdet, flot!

Der var tale om en, under omstændighederne, fin kamp hvor spillet især i første halvleg flød og chancerne pressede sig på i hobetal, en smule mere kynisme og det kunne være blevet 0-5 uden problemer. Desværre fyldte infights, brok og eftertacklinger for meget i kampen til at man for alvor kan have begge hænder over hovedet, men der skal alligevel lyde stor ros til drengene for en benhård indsats hvor vi viser vi er et langt bedre fodboldhold. Derudover kan man også se at vi har flyttet os markant siden vi mødte Stilling sidst, det bringer optimisme forud for sæsonen.

Venstre øverst: Daniel Skovfoged, Dennis Damsager, Bobby Andersen, Anders Pedersen, Mai Anno (c), Andreas Krogh, Simon Olsen, Casper Bork.
Venstre nederst: Jesper Bust, Mathias Mosegaard, Farhan Ilyas, Dennis Skovfoged, Jonas Henriksen, Andreas Lund, Raymond Chanda.

Kilde: FC Sydbyen