Jyske 3-bold i Stautrup

dato

Nyheden er fra Stavtrup Fodbold

Mere end 1.000 fodboldglade børn mellem 5 og 9 år mødes torsdag den 25. maj på Stautrup Idrætsanlæg, Søholm 4, 8260 Viby for at have det seriøst sjovt. Verdens sjoveste fodboldstævne, Jyske 3-bold, kommer til byen.

Foruden en masse god fodbold på de små baner med bander vil der være konstante jubelråb, heppende familier og en masse sjov for søskende og forældre.

Det skal opleves… Og vi håber, I har lyst til at kigge forbi til en dag fuld af rendyrket boldglæde – men også til en dag med masser af gode historier og gode billeder. Det er en dag, hvor vi fejrer glæden ved at spille fodbold – blandt andet symboliseret ved, at alle børnene kommer på podiet og får overrakt guldmedaljer. Og det er en dag, hvor succesen måles på antallet af glade ansigter, ikke antallet af mål.

Efter 12 år bliver årets Jyske 3-bold den sidste sæson med Jyske Bank på sidelinjen. I løbet af de 12 år har Jyske 3-bold vundet flere græsrodspriser i UEFA-regi, og Jyske 3-bold er blevet standarden for den måde, der spilles børnefodbold i hele Danmark. DBU overvejer i øjeblikket, hvordan konceptet skal fortsætte i et nyt format.

Læs mere og se film om konceptet og storstævnerne på www.jyske3bold.dk.

Yderligere information hos:

http://www.dbujylland.dk/temaer/jyske_3_bold/staevner_datoplan/stautrup_if

Kilde: Stavtrup Fodbold