Hjælp førsteholdet videre i pokalturneringen

dato

Nyheden er fra Stavtrup Fodbold

Stautrup Fodbold inviterer til fodboldaften på Morfar Park og har aldrig været tættere på pokaltitlen

Det er denne her, der spilles om, når Aabyhøj på tirsdag besøger Stautrup og Morfar Park. Kom og støt drengene

De er lige rykket op i serie 2, og nu har Stautrup IFs herrer også muligheden for at gå videre i landspokalturneringen efter at have sejret i de seks indledende runder. Syvende runde spilles tirsdag aften på Morfar Park, og modstanderen er Aabyhøjs jyllandsseriehold, der søndag spiller til oprykning til danmarksserien.

Så træner Martin Skov håber, at modstanderholdets spillere er trætte og har husket at fejre oprykningen behørigt, så Stautrup-drengene har mulighed for at gå videre i turneringen.

- Vi stiller i stærkeste opstilling, men ligegyldigt hvordan vi vender og drejer det, så møder vi et hold, der overmatcher os på næsten alle parametre. Det kommer til at stille store krav til, hvordan vi griber kampen an. Det er en rigtig fin mulighed for os til at blive testet på højest mulige niveau, og jeg ved at spillerne glæder sig vildt meget. Så vi håber virkelig, at der kommer mange og støtter os, siger Martin Skov.

Men det er ikke kun træner og spillere, der har noget at glæde sig til. Klubben håber på, at rigtig mange Stautrup-borgere vil troppe op og støtte holdet i halvsæsonens sidste hjemmekamp. Derfor vil der blive lagt ekstra pølser på grillen, varme nachos i ovnen og fyldt godt op med is, øl og sodavand.

Formanden og hele bestyrelsen vil være på plads langs hegnet, og de håber ikke, de bliver de eneste, lyder det fra formand Peter Kaarup.

- Vi opfordrer alle trænere/leder og spillere i Stautrup samt borgere med hang til hygge og bold til at komme ned på Morfar Park for at støtte drengene og samtidig opleve de fantastiske rammer på anlægget og det nyrenoverede klubhus. Og så er det værd at bemærke, at vi i kiosken har yderst fornuftige priser, siger Peter Kaarup.

Kampen begynder klokken 19, men kiosken er åben fra en time før kampstart.


Kilde: Stavtrup Fodbold