Frontend BI Udvikler søges til Aarhus Kommune - Gør data om til brugervenlig ledelsesinformation!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Savner du at kunne fordybe dig i professionelle dataudfordringer, og er du klar til levere den bedste rapportering for at servicere brugerne, samt inspirere til at se data på nye måder? I Aarhus Kommune søger vi en frontend BI udvikler i Mål- og Økonomistyring under Sundhed og Omsorg. 

I Mål- og Økonomistyring arbejder vi dels med økonomistyring og dels med business intelligence. 

Det er Business Intelligence teamet, der er på udkig efter en ny kollega. Vi er spydspidser i at udbrede Ledelsesinformation til resten af organisationen, for at høste det store potentiale, der findes i at udnytte data endnu mere.

Vores løsning er funderet i Microsoft platformen med SQL server. Du kommer til arbejde intensivt med Power BI og Dax. Derudover har vi også en stor andel af at tænke datastrategi og brugerrejse ift,. hvordan organisationen omfavner brugen af data endnu mere. 

De rapporter du er med til at udvikle præsenteres til f.eks. en leder i Pleje og Rehabilitering, en Plejehjemschef eller en forvaltningschef, der indgår i Sundhed og Omsorgs chefteam osv. 

Dine arbejdsopgaver bliver primært frontend indenfor:

 • Datavisualisering
 • God forretningsforståelse
 • Power BI
 • SSAS
 • Dax
 • ETL-processer og håndtering af datakvalitet og masterdata

Det vil være en fordel, hvis du har en forståelse for alle faser fra kildesystem til frontend laget.

Kandidatens profil:

Du behøver ikke nødvendigvis at have excelleret i Microsoft suiten, men det vigtigste er, at du har erfaring (2-4 år) med Power BI og BI-løsninger generelt. Du har et godt øje for den brugervenlige præsentation. 

Du er den naturlige sparringspartner for de forskellige brugere på tværs af organisationen i Sundhed og Omsorg. Vi forestiller os samtidig, at du er god til at få afsluttet opgaverne og har lyst til at tage ansvar, samt påvirke den fremtidige dataunderstøttelse i en positiv retning. 


Derfor skal du vælge os 

Mål- og Økonomistyring kan tilbyde en hverdag, hvor du bliver en fast del af et fagligt kompetent team, der har som overordnet formål, at gøre hverdagen nemmere for lederne i Sundhed og Omsorg og hjælpe dem med at træffe de rigtige beslutninger ift. arbejdet med borgerne i Aarhus Kommune. 

Dette stiller krav til den kvalitet, som skal være i alle løsninger. Arbejdet med Ledelsesinformation er en opgave, som er vedvarende og i konstant udvikling. Du vil ofte støde på udfordringer, der kalder på faglig sparring og fordybelse. Får du brug for ny viden eller inspiration udefra, for at løse hverdagens problemer, er mulighederne for kompetenceudvikling gode. Du vil blive en del af et team, som giver hinanden tid og plads til sparring, men også til at dele, hvad end det nu er, du er optaget af lige netop den givne dag. 

Mål- og Økonomistyring tilbyder

 • Engagerede og imødekommende kollegaer, der er gode til at vidensdele og sparre med hinanden.
 • En ambitiøs kultur, som vægter fagligheden højt, med mål om at levere den relevante og tilstrækkelige Ledelsesinformation, der gør hverdagen mindre kompleks at navigere i.
 • Fælles kontormiljø, hvor der både er ro til at arbejde og rum til at grine sammen.
 • Fleksible arbejdsforhold der sikrer god balance mellem arbejdsliv og familieliv.
 • Gode muligheder for at styrke din ekspertviden med kompetenceudvikling.
 • Spændende og komplekse problemstillinger, der næppe gør en dag med data kedelig!

Kontoret, du vil blive en del af, beskæftiger pt. 24 medarbejdere, hvoraf 7 arbejder med datarelaterede opgaver. Resten arbejder med økonomirelaterede opgaver og er brugere af BI.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 01. august 2024.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 

Ugentligt timetal: 37 timer.


Hvis du vil vide mere:
Såfremt du har spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator René Arlander Hald på tlf. 23 38 16 98, mail: hred@aarhus.dk

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 02. juni 2024.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 06. juni 2024.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er en af Jyllands største arbejdspladser, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle. Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grøndalsvej 2, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051292

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet