Chefkonsulent til strategisk afsætning og relationssalg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Udvikling af ledere og medarbejdere står højt på dagsordenen i erhvervslivet. Det sikrer både virksomheden de relevante kompetencer og er en vigtig faktor i tiltrækning og fastholdelse af nøglepersoner. Vi søger derfor en erfaren chefkonsulent, der kan være med til at indfri det store potentiale, vi oplever i Business Relations - Erhvervsakademi Aarhus’ konsulent- og forretningsudviklingsafdeling.

Ud over dig er der i alt 17 medarbejdere i afdelingen, som består af 3 projektledere, 7 chefkonsulenter og 6 administrative koordinatorer. Stillingen som chefkonsulent er en udvidelse af afdelingen, og du vil få ansvaret for videreudvikling af erhvervsakademiets relationer og dialog med virksomheder og partnere med henblik på udvikling samt afsætning af konsulentopgaver og virksomhedstilpasset uddannelse.

Hovedopgaver
Som chefkonsulent bliver du ansvarlig for rådgivning og afsætning af efteruddannelse og konsulentydelser til virksomheder på taktisk/strategisk niveau, hvor relationssalg er en helt central del af dit arbejde. Du får dit eget budget med ansvar for afsætning af kompetenceudviklingsløsninger i tæt samarbejde med nye og eksisterende kunder. Du planlægger selv dine kundebesøg via netværk og opsøgende dialog med erhvervsakademiets mange relationer. Du sikrer en problemfri overlevering til det team af undervisere, der skal udføre uddannelses- og udviklingsopgaven i samarbejde med uddannelseslederne for efter- og videreuddannelse. Arbejdsopgaverne vil være fordelt mellem opsøgende salgsarbejde, relationssalg, partnersalg og projektledelse.

Kvalifikationer
Du har flere års erfaring med kompetenceudvikling samt udviklingsprojekter og gerne erfaring fra en lignende stilling eller HR-siden. Du har en stærk afsætningsprofil, er en god netværker og du er stærk i relationer. Vores kunder er bredt beskæftiget inden for ledelse, salg og marketing, it, økonomi og kommunikation, hvorfor et kendskab til og et stort netværk blandt eksempelvis direktører, salgsdirektører og HR-ansvarlige vil være en stor fordel. Du er selvstændig, tillidsvækkende og har et højt energiniveau. Desuden kan du dokumentere gode resultater fra afsætning på taktisk/strategisk niveau. Det forventes, at du har en videregående uddannelse på minimum bachelorniveau, men det er ikke afgørende.

Som person har du veludviklede forhandlingsevner, og du er god til at få skabt gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Din stil er åben og synlig, og du kan lide rollen som sparringspartner. Sidst, men ikke mindst arbejder du struktureret og resultatorienteret.

Vi kan tilbyde et selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder. Du kommer til at arbejde i en flad og uformel organisation, hvor der er stort råderum og høje forventninger til kvalitet og resultater. Du bliver del af en afdeling, hvor faglig sparring, socialt samvær og humor er en naturlig del af dagligdagen. Du vil referere til markeds- og uddannelseschef Brian Kruse Jacobsen, og vil skulle samarbejde med en række medarbejdere og ledere på erhvervsakademiet.

Ansættelse
Fast løn i henhold til overenskomst med den relevante faglige organisation. Stillingskategori og kvalifikationstillæg vil afhænge af dine kvalifikationer. Tiltrædelse 1. august 2024 eller efter aftale.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte markeds- og uddannelseschef Brian Kruse Jacobsen på tlf. 7228 6165 eller bkj@eaaa.dk.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 10. og 11. juni.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd , 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050337

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet