BI-backend udvikler med plads til fordybelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Savner du at kunne fordybe dig i data, og er du klar til at se nye vinkler i sundhedsdata og eksisterende Data Warehouse løsninger? For i Aarhus Kommune søger vi en ny backend BI-udvikler i Mål- og Økonomistyring under Sundhed og Omsorg med tilknytning til Sundhedsfondens sekretariat. 

Aarhus kommune har etableret Sundhedsfonden, som investerer i fremtidens sundhed for borgerne i Aarhus, i samarbejde med eksterne fonde og aktører. 

Denne stilling har fokus på at understøtte fondens behov for data og metodeudvikling, for at kunne følge effekter hos borgerne og de igangsatte investeringer. Dette gøres i tæt samarbejde med en programleder, der ligeledes ansættes i fondens sekretariat og de projektledere, der leder investeringsprojekterne. 

Der vil også være behov for at opsøge samarbejde omkring data med eksterne partnere f.eks. regionerne og private aktører. Derudover indgår man til dagligt i et stærkt BI-team (7 pers.) der videreudvikler BI-løsningen for hele Sundhed og Omsorg. 

Du kommer til at arbejde med data helt fra kildesystemerne til brugerne vha. Microsoft BI stacken med SQL Server. Du vil også skulle gøre brug af dine analytiske færdigheder i samarbejde med programlederen. 

De data, du har været med til at udarbejde præsenteres og anvendes af f.eks. projektlederne på de enkelte indsatser, chefer/ledere i Sundhed og Omsorg, fondens eksterne investeringsråd og byrådet, så der kan følges op på de igangsatte investeringer. Selve præsentationen af data sker i Power BI eller Excel. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver backend, men det er en fordel, hvis du har en forståelse for alle faser fra kildesystem til frontendlaget herunder:

 • Data Warehouse arkitektur med styr på dimensionel modellering og dataprocessering
 • ETL-processer og håndtering af datakvalitet og masterdata
 • Udviklingsopgaver i T-SQL, Tabular modeller og DAX.

Du skal kunne bidrage med dine analytiske færdigheder i samarbejdet med programlederen.

Kandidatens profil:

 • Du er struktureret, systematisk og kvalitetsbevidst.
 • Du er analytisk tænkende, metode-, data- og talstærk 
 • Du behøver ikke nødvendigvis at have excelleret i Microsoft suiten, men det vigtigste er, at du har erfaring (2-4 år) med dimensionel datamodellering, T-SQL, ETL-værktøjer og BI-løsninger generelt. 
 • Vi forestiller os samtidig, at du er god til at få afsluttet opgaverne og har lyst til at tage ansvar og påvirke udviklingen af sundhedsdata og det fremtidige Data Warehouse i Sundhed og Omsorg i en positiv retning. 
 • Spændende og komplekse problemstillinger, der næppe gør en dag med data kedelig!
 • Vil have en unik mulighed for at være med til at udvikle fremtidens sundhed i Aarhus Kommune 
 • Vil sætte dit præg på nye metoder og data indenfor sundhedsområdet.  
 • Vil være del af et ambitiøst, nyskabende initiativ med stor politisk bevågenhed 
   

Mål- og Økonomistyring og Sundhedsfonden tilbyder:

 • Mål- og Økonomistyring kan tilbyde en hverdag, hvor du bliver en fast del af et fagligt tungt BI-team, der understøtter chefer og ledere i Sundhed og Omsorg og hjælper dem med at træffe de rigtige beslutninger ift. arbejdet med borgerne i Aarhus Kommune.  
 • Engagerede og imødekommende kollegaer, der er gode til at videns dele og sparre med hinanden.
 • En ambitiøs kultur, som vægter fagligheden højt og med mål om at levere den bedste kvalitet
 • Gør hverdagen mere struktureret at navigere i ved at arbejde efter SCRUM metoden.
 • Fælles kontormiljø, hvor der både er ro til at arbejde og rum til at grine sammen.
 • Fleksible arbejdsforhold der sikrer god balance mellem arbejdsliv og familieliv.
 • Gode muligheder for at styrke din ekspertviden med kompetenceudvikling.

Om afdelingen:
Kontoret, du vil blive en del af i det daglige, beskæftiger pt. 23 medarbejdere, hvoraf BI-teamet udgør de 7, og resten arbejder med økonomirelaterede opgaver og planlægning, og er brugere af BI. 

I sekretariatet for Sundhedsfonden indgår du i tæt samarbejde med programlederen.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 01. december 2023.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 37 timer.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamleder René A. Hald på 2338 1698 eller hred@aarhus.dk.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 12. oktober 2023

Vi forventer at afvikle 1. samtale d. 23. oktober 2023 og 2. samtale d. 26. oktober 2023

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grøndalsvej 2, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5914049

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet