AGFs Duncan trænede på Morfar Park

dato

Nyheden er fra Stavtrup Fodbold

30 Stautrup-spillere havde besøg af spillere fra AGFs superligatrup

U14 og U15-spillerne havde en helt speciel onsdag 5. oktober. I stedet for Stautrups dygtige trænere havde vi hentet superligaforstærkninger ind for at gøre træningen ekstra spændende.


Morten Duncan Rasmussen gik i front og satte dagsordenen for de 30 fremmødte drenge, der som det første fik en “opvarmning som en superligaspiller”. De blev også testet med mange sjove og nye boldøvelser.


- Alle var lidt ekstra tændte og ville gerne vise sig frem. Særligt når de stod over for Duncan. Stemningen var rigtig god, og AGF trænerne var gode til at rose og sætte spillerne op. Samtidig var atmosfæren meget nede på jorden, siger Simon Grünfeld, medarrangør og med i bestyrelsen og ungdomsudvalget.


Den uformelle tone blev da også bemærket af Stautrup-spillerne.


- Duncan er jo egentlig bare en frisk ung mand, som fyrer jokes af, lød det fra Villads Grünfeld.


Det viser billederne på Facebook også. Duncan poserede for samtlige af de fremmødte inklusive spillere fra de andre Stautrup-hold, der var mødt op for at få en autograf og et billede til fjæsbogen.


Selv om det var en stor og sjov dag for drengene, så giver det også noget til klubben, at den deltager i talentsamarbejdet med AGF.


- Jeg synes, at talentsamarbejdet med AGF sikrer tilstrækkeligt fokus på talenterne rundt om i klubberne, samt sikrer talenternes fortsatte udvikling i samarbejdet med deres hjemmeklub. Samarbejdet giver os mulighed for både at udvikle talenter samt holde på de gode spillere i de lokale klubber. Så set fra min stol er det et fantastisk samarbejde – der både tager hensyn til individet og det sociale i at spille fodbold, siger formand Peter Kaarup.


- Træningen med AGF-spillerne kom blandt andet i stand ved, at vores egen træner Marc Søballe, der er et kendt ansigt i AGF, sikrede at alt var på plads inden træningen og under træningen - stor tak til ham, siger Simon Grünfeld.


Kilde: Stavtrup Fodbold