18-årig fremstillet i grundlovsforhør for røveri og seksuelt overfald i Viby J

Profilbillede
dato

Østjyllands Politi har fremstillet en 18-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 09.50, sigtet for røveri og forsøg på andet seksuelt forhold end samleje. Overfaldet, som manden er sigtet for, fandt sted mandag den 26. februar mod en 41-årig kvinde, der arbejdede som prostitueret i Viby J.

Den 18-årige, sammen med en 17-årig medgerningsmand, opsøgte kvinden, hvor den 18-årige truede hende med kniv til seksuelle ydelser. De to mænd stjal desuden tusinde kroner i kontanter og telefoner fra en 34-årig kvinde i en anden hændelse. Den 18-årige er også sigtet for overtrædelse af knivloven.

En 21-årig mand blev anholdt den 25. marts i forbindelse med efterforskningen af sagen, men er siden blevet løsladt, da han ikke længere anses for at have relation til sagen. Østjyllands Politi undersøger nu, om der er en sammenhæng mellem dette overfald og et lignende overfald den 28. januar, hvor en 32-årig kvinde blev tvunget til samleje og udsat for røveri. Den 17-årige er sigtet og varetægtsfængslet i forbindelse med dette overfald.

Politiet har modtaget anmeldelse af et tredje lignende overfald og opfordrer vidner samt yderligere ofre til at henvende sig for at assistere i efterforskningen.

Kilde: Politiets Døgnrapport