Vigtigt opgør ender uafgjort for Viby IF's herrer

Profilbillede
dato

Klokken 15:00 i Viby Idrætscenter var der lagt op til et spændende opgør, da Svendborg Håndboldklub havde taget udebaneturen for at møde Viby IF. Men det var nok de færreste, der havde smidt penge på, at kampen ville ende 27-27 efter 60 minutter.

Dagens resultat var af stor betydning for hjemmebaneholdet, der forsøger at skabe afstand til nedrykningsstregen. Dagens resultat var blot til et enkelt point for Morten Jørgensen, træner for Viby IF, der havde følgende at sige til kampens udfald.

Vi spiller uafgjort i dagens kamp og vi ærger os over, at vi ikke får begge point. Men på trods af ærgerelsen, så må vi glæde os over, at vi med et point tager lidt mere afstand til nedrykningsstregen.

Det var en affære, hvor bølgerne gik højt, og føringen skiftede frem og tilbage. Jørgensen fremhæver disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

Vi kan generelt glæde os over angrebsspillet og over godt forsvarsspil specielt i anden halvleg.

Der er ikke noget, der hedder et enmandshold, med det sagt ville Jørgensen fremhæve visse lovende takter fra dagens præstation.

Jeg vil ikke fremhæve enkelte spillere, men hele holdet for en god indstilling og indsats.

På søndag den 16. januar møder Viby IF - AGF, Århus. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 i Viby Idrætscenter.

Kampens resultat: 27-27
Række: 2. Division Herrer

Målscorere og antal redninger for Viby IF :

Nikolaj Jensen 7, Martin Haudrum 7, Patrick Jørgensen 3, Jakob Bager 3, Henrik Pinholt 2, Christian Olivarius 2, Martin Holste 1, Mikkel Nielsen 1, Magnus Pihl 1 og Rasmus Riis i målet med 12 redninger.

Kilde: Træner Morten Jørgensen, Viby IF - 2. Division Herrer