Viby IF viste god moral og hentede point

Viby IF-pigerne varmer op (Foto: Line Kok)
Profilbillede
dato

Klokken 12:00 i Viby Idrætscenter var der lagt op til et spændende opgør, da IF Lyseng havde taget udebaneturen for at møde Viby IF. Men det var nok de færreste, der havde smidt penge på, at kampen ville ende 16-16.

Det blev til et enkelt point for Viby-pigerne. Træner, Line Kok, havde følgende at sige til kampens udfald.

Vi viser rigtig god moral i dag. Vi spiller mod et stærkt Lyseng-hold, og er bagud stort set hele kampen. Vi holder dog hovedet højt gennem kampen, selvom flere ting ikke helt fungerer. Bagud med to ved halvleg, men vi får styr på forsvaret og laver færre fejl i opspillet.

Det var en tæt affære, hvor Lyseng dog var foran det meste af kampen. Det fik Viby lavet om på. Line Kok fremhæver disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

Lyseng fisker bolden 5-6 gange i 1. halvleg, og scorer et par mål på kontra. Det får vi lukket ned for i 2. halvleg. Vi er det næstbedste hold i dag, men får alligevel uafgjort - flot.

Der er ikke noget, der hedder et enmandshold, med det sagt ville Kok fremhæve visse lovende takter fra dagens præstation.

Frederikke scorer mange mål i 1. halvleg, og Lærke i 2. halvleg. Johanne har også et par vigtige redninger til sidst i kampen.

På lørdag den 12. marts møder Viby IF, Odder Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 10:00 i Spektrum Odder.

Kampens resultat: 16-16
Række: U-9 Pige A 2. Halvdel

Kilde: Træner Line Kok, Viby IF - U-9 Pige A 2. Halvdel