Viby IF sejrer sikkert: "Stabil holdindsats"

Viby IF 2 Serie 1 Herrer (Foto: Mads Thomsen)
Profilbillede
dato

I søndags tog Viby IF's Serie 1-herrer turen til Håruphallen, hvor de mødte Todbjerg-Mejlby IF 2. Det var til stor succes for netop Viby IF 2-mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 19-25.

Træner, Mads Thomsen, sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus.

Vi arbejder med at vi selv skal finde de gode løsninger, da vi møder mange forskellige forsvarsopstillinger. Martin “Hurtigfod” gjorde comeback, efter sin flækkede læbe, og startede med at brage 4 mål ind på 3 minutter. Herefter ydede han mest i forsvaret.  Vi går til pause lige, men tænker det er selvforskyldt, da vi alle er lidt for gode venner med stolperne.

Han fortsætter:

Nikolaj “Kål” Carlsen laver et fint comeback, efter tre måneders skadespause. Man kan se at tiden er brugt i styrkerummet, da der er kommer meget muskelmasse på, hvilket betyder at meget få spillere kommer igennem i hans forsvarsside. Hele holdet står stærkt i forsvaret, hvilket gør at vi holder Todbjerg nede på 7 scoringer i 2. Halveg.

Lars “Materialemand” Lauridsen begår en genistreg, da han skifter Jakob Hansen ind på en uvant venstrefløj i 2. halvleg. Det afgør reelt kampen.

Spørger man træneren er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Lidt rodet kamp, men alligevel har vi styr på det. Igen stabil holdindsats, hvor Mathias Rose og Bjarke “Farmer” Balsby stråler. Jakob Hansen og Martin Rose står klippefast i forsvaret, og er tæt ved 100% i angrebet. Sørup i målet står også en rigtig stærk 2. halvleg med Flere 100-procents- og dobbeltredninger.

Viby IF 2 skal i kamp igen mod Århus Fremad lørdag den 12. marts. Kampen fløjtes op på Viby Idrætscenter klokken 13:30.

Kampens resultat: 19-25 til Viby IF 2
Række: Serie 1 Herrer 2. Halvdel