Viby IF 2 kørte sejren sikkert i hus

Profilbillede
dato

Lystrup IF havde taget turen til Viby Idrætscenter, hvor Viby IF 2 gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 27-22.

Derfor var det også en tilfreds Viby IF-træner, Mads Thomsen, vi fangede til en reaktion på kampen.

Vi vinder kampen de sidste 10 inden pausen. Vi spiller ujævnt de første 20 minutter, men har styr på forsvaret. Vi skifter en kæde, og går fra 9-8 til en pausestilling på 15-8. 2. halvleg er på cruisecontrol. Så en god arbejdssejr mod rækkens nok mest langsomtspillende hold.

Mads havde også et par ord at sætte på årsagen til sit holds vindende indsats.

Vores forsvar; “Farmerbjarke” og Mads Hansen binder forsvaret godt sammen på skift.

Viby IF 2s præstation udmundede sig i to point, og træner Thomsen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere.

Martin “Hurtigfod” Holste scorer 9 mål på 20 minutter. Jakob Thomsen og Anders Tolbøl spiller hver en rigtig fin halveg. Niklas Lundberg leverer også fint. Fra bænken assisterede Lars Lauridsen med dejlig ro og rutine.

På torsdag den 17. februar møder Viby IF 2, Todbjerg-Mejlby IF 2. Kampen fløjtes i gang klokken 20:15 i Viby Idrætscenter.

Kampens resultat: 27-22 til Viby IF 2
Række: Serie 1 Herrer 2. Halvdel

Kilde: Træner Mads Thomsen, Viby IF 2 - Serie 1 Herrer 2. Halvdel