Van Gogh: Kampen var som nat og dag

Profilbillede
dato

AGF/Viby/Stavtrup tog tirsdag imod gæsterne fra Viborg HK. Til trods for hjemmebanefordelen kunne et sygdomsramt AGF/Viby/Stavtrup-hold ikke drage fordel af den, da de tabte 18-21 til Viborg HK.

Derfor var det også en noget slukøret Torben Van Gogh, cheftræner for AGF/Viby/Stavtrup, vi fangede til en reaktion på kampen.

Hele optakten til kampen var hektisk. To sygemeldinger på dagen og en spiller der måtte forlade opvarmningen med sygdom. Kampen var som nat og dag. Vi spiller en 1.halvleg, hvor vi føler os i fuld kontrol. Vi er foran 10-6 på et tidspunkt, men er kun foran til pause med 12-10. Vi lukker dem ind i 1. halvleg, fordi vi begynder at spille for langsomt.

I 2. halvleg kommer vi slet ind til kampstart, og kommer hurtigt bagud 3-0. Viborg dækker en 5-1, som fuldstændig ødelægger vores rytme i angrebet. Vi begynder at spille for langsomt, dribler for meget og begynder at lave et hav af tekniske fejl.

Det gik bare ikke, som det skulle, og ifølge Torben Van Gogh, er der flere ting, som ikke lykkes.

Vi skal blive ved med at finde tilbage til vores basis, når tingene ikke går vores vej. Vi spiller alt for individuelt, når tingene ikke lykkes.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Torben alligevel se lysglimt i mørket.

Victoria i målet står til gengæld en rigtig stor kamp, og er skyld i vi hænger med i 2.halvleg.

Torsdag den 10. marts AGF/Viby/Stavtrup en tur til Løgumkloster, hvor SINE Håndbold venter. Kampen fløjtes i gang klokken 20:20 i Klosterhallerne.

Kampens resultat: 18-21 til Viborg HK
Række: U-17 Pige 1. Division A

Kilde: Cheftræner Torben Van Gogh, AGF/Viby/Stavtrup - U-17 Pige 1. Division A