Van Gogh: En rigtig velspillet kamp

Profilbillede
dato

Da AGF/Viby/Stavtrup mødte Håndbold Akademi Ikast i søndags, var det en flot sejr hjemmeholdet kørte i hus. En stærk indsats betød, at AGF/Viby/Stavtrup-mandskabet vandt kampen med 30-27.

Det var en præstation som cheftræner, Torben Van Gogh, havde følgende at sige om:

En rigtig velspillet kamp med tænding, flotte detaljer og et godt tempo. Vi spiller 50 gode minutter, og lukker dem lidt ind i kampen igen i de sidste 10 min af 1.halvleg, hvor stillingen er 13-13 til pause. I 2. halvleg følges vi ad i starten med +1/2 mål til os hele tiden. Men til sidst i halvlegen får vi slået et lidt større hul og kan slutte kampen 30-27.

Spørger man cheftræneren, er der især enkelte spillerpræstationer i kampen, der er værd at fremhæve:

Der er en del som byder sig ind i dag. Ingen tvivl om at Smilla Hede og Freja Ernst gør det rigtig godt i angrebet, men det gør de også fordi de andre spiller sætter dem i scene. I forsvaret er en Mathilde Hjeronymus med til at lukke fuldstændig ned for deres venstreside, hvor hun dækker 2'er i forsvaret.

Vi har haft udfordringer hele sæsonen med at det kun var en spiller af gangen der præsteret, og det var derfor let for modstanderen at læse vores spil. I dag har vi flere der præstere og det giver os nogle helt andre muligheder i spillet. Men overall vil jeg fremhæve strukturen i angrebet og disciplinen i forsvaret.

Van Gogh uddyber i denne forbindelse:

Vores forsvar fungerer rigtig godt i 2.halvleg. Selvom der bliver scoret en del mål, så er det mål, hvor modstanderen skal kæmpe for at få dem. Gode parader og masser af bevægelse.
Et angrebsspil, som i 50 min har flow, tempo og struktur. Det giver mulighed for at de individuelle færdigheder kan komme i spil, og det lykkes vi med i dag.

AGF/Viby/Stavtrup møder deres næste modstandere fra Elitehåndbold Aalborg Ungdom på Gughallen. Der er kampstart søndag den 6. februar klokken 13:00.

Kampens resultat: 30-27 til AGF/Viby/Stavtrup
Række: U-17 Pige 1. Division A

Kilde: Cheftræner Torben Van Gogh, AGF/Viby/Stavtrup - U-17 Pige 1. Division A