Usikkerheden blev en faktor for Viby i sjælden uafgjort

Profilbillede
dato

Klokken 12:00 i Viby Idrætscenter var der lagt op til et spændende opgør, da Skanderborg Håndbold havde taget udebaneturen for at møde Stavtrup/Viby. Men det var nok de færreste, der havde smidt penge på, at kampen ville ende 21-21.

Det blev til et enkelt point for Nielsen, træner for Stavtrup/Viby, der havde følgende at sige til kampens udfald.

Vi kom rigtig godt fra start, og spiller en af de bedste halvlege i første halvleg. Vi modstod deres pres i både vores forsvar, men også i deres 5-1 forsvar. Derefter startede vores 2. halvleg knap så godt, hvor usikkerheden desværre blev en faktor.

Mikkel Nielsen fremhæver disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

Vores forsvarsspil i første halvleg. I angrebsspillet fik vi rigtig godt gang i Ida Marie, både på skud udefra og på gennembrud.

Der er ikke noget, der hedder et enmandshold, og med det sagt ville Nielsen fremhæve flere lovende takter fra dagens præstation.

Begge vores stregspillere skal bestemt fremhæves, for især deres evne til at finde hullerne i angrebsspillet. Ida Marie skal også have ros for hendes gå på mod i angrebsspillet, og hendes forsvarsspil, hvor hun også har taget et step op. På mål har vi Johanne, hvor man virkelig kan se en udvikling, og hun er begyndt at gøre det svært for modstanderne at lave mål.

På søndag den 6. marts møder Stavtrup/Viby, Horsens HK 2. Kampen fløjtes i gang klokken 16:30 i Stavtruphallen.

Kampens resultat: 21-21
Række: U-15 Piger 2. Division

Kilde: Træner Mikkel Nielsen, Stavtrup/Viby - U-15 Piger 2. Division