Ulovlig natlig knallerttur på Brorsonsvej ender med flere sigtelser for 20-årig

Foto: Østjyllands Politi.
Profilbillede
dato

20-årig mand sigtet for flere forseelser efter at være stoppet på knallert uden lys

To unge mænd blev natten til mandag kl. 00.24 mistænkt af en patrulje, da de kørte rundt på Brorsonsvej i Viby J på en stor knallert uden lys og nummerplade.

Politiet formåede at stoppe de to mænd og foretog en visitation. Knallertens fører, en 20-årig mand, havde en kniv, en lille mængde hash og nogle tramadoler i lommerne. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og overtrædelse af knivloven.

Da han ikke havde kørekort til stor knallert, blev han også sigtet for kørsel uden førerret. Knallerten var nyligt spraymalet, og tændingslåsen havde mærker, der tydede på, at den muligvis var blevet brudt op.

Da den 20-årige ikke kunne give en overbevisende forklaring på, hvor han havde fået knallerten fra, blev han også sigtet for tyveri af knallerten.

Knallertens passager, en 16-årig dreng, blev ikke umiddelbart sigtet for noget, men hans forældre blev informeret om sagen.

Trafik
En 20-årig mandlig bilist blev søndag kl. 15.45 anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, da han blev stoppet af en patrulje på Skanderborgvej i Viby.

Indbrud
Der er inden for det seneste døgn anmeldt syv indbrud i private hjem i Østjyllands politikreds.

På Risdalsvej i Viby er der begået indbrud mellem fredag d. 22/9 kl. 15.00 og søndag d. 24/9 kl. 12.00.

Kilde: Politiets Døgnrapport