Stavtrup/Viby vinder vigtigt opgør over Brabrand

Profilbillede
dato

Puljen var på spil, da Stavtrup/Viby var draget til Brabrandhallerne for at møde hjemmeholdet fra Brabrand IF Håndbold. Der var lidt nerver til at starte med, fordi pigerne vidste, hvor meget der var på spil. Men da det virkelig gjaldt, steppede de op og nappede sejren.

Stavtrup/Viby skulle forsøge at sikre sig oprykning mod Brabrand IF Håndbold, da slaget skulle stå i Brabrandhallerne. Det formåede de skam også, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 18-25 til stor glæde for cheftræner, Mads Elkjær:

Dagens kamp var præget af lidt startnerver, da en sejr ville gøre os til puljevindere og sikre os oprykning til landets næstbedste række. Vi går til pause foran 11-10, vi får fint snakket i pausen, da vi burde være større foran! Vi holdt os til planen, fik stået lidt tættere i vores forsvar og så løbe en god omgang kontra. Det lykkedes vi fint med i anden halvleg, og det resulterer i, at vi vinder 25-18. Det var en af de grimmeste kampe, vi har spillet længe, men vi får arbejdet en masse og slidt for sejren. Det var ligemeget, hvordan det kom til at se ud, pointene skulle bare hjem, og det lykkedes vi jo heldigvis med!

Den tilfredse cheftræner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation:

Vores kontra spil i anden halvleg lykkedes vi fornuftigt med - både 1. bølge og 2. bølge får vi afviklet med god effektivitet!

En positiv dag for Stavtrup/Viby - hvor cheftræner Mads Elkjær især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Vores målvogter Simone skal have ros for at få lagt en masse gode lange afleveringer i vores kontrafase, og så får hun taget godt fra i  anden halvleg, hvilket gør vi trækker fra efter ca 45min. Udover det så vil jeg gerne rose vores bænk for at komme med en masse god energi igennem hele kampen. Det har været et fokus område for os fra starten af sæsonen. Så dejligt at se ligegyldigt, hvem der sidder derude, at folk bidrager med en masse god energi.

U19-Pigerne fra AGF/Stavtrup/Viby og cheftræner, Mads Elkjær, takker alle for den store opbakning, som de har fået i den første halvdel af sæsonen. Det sætter det utroligt stor pris på.

Kampens resultat: 18-25 til Stavtrup/Viby
Række: U-19 Pige 2. Division

Kilde: Cheftræner Mads Elkjær, Stavtrup/Viby - U-19 Pige 2. Division