Stavtrup/Viby stiger til tops efter super 2. halvleg

Stavtrup/Viby U15 Piger 2. Division (Foto: Gitte Kjeld)
Profilbillede
dato

Bramdrupdam GIF havde taget turen til Stavtruphallen, hvor Stavtrup/Viby gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 19-15.

Derfor var det også en tilfreds Gitte Kjeld træner for Stavtrup/Viby, vi fangede til en reaktion på kampen.

Kæmpe holdindsats fører til to meget velfortjente point, og sender os lige nu til tops i puljen. Samtidigt giver vi Bramdrupdam en træls køretur hjem, på sådan en torsdag aften. Vi er bagud med 5-6 ved halvleg, efter en noget sløv start i angrebet, men med et helt hold der stepper op i 2. halvleg, vender vi kampen fuldstændig og kører den sikkert hjem.

Gitte havde også et par uddybende ord at sætte på sit holds vindende indsats.

Vores forsvar viser sig igen fra sin helt stærke side, og det lykkedes for at holde modstandernes angreb fra succes. Vi har til tirsdagens træning arbejdet med vores pres- og vurderingsspil, som vi havde lidt problemer med at lykkedes med i vores kamp mod Skanderborg, og heller ikke lykkedes i 1. halvleg i dag.

Men med små justeringer i pausen, ser vi et helt hold der stepper op, og lykkedes med de ting vi arbejder med. Selv i vores undertalsspil, som der er en hel del af i 2. halvleg, formår vi at vinde, fordi vi lykkedes med vores pres- og vurderingsspil.

Stavtrup/Vibys præstation udmundede sig i to point, og Gitte Kjeld kan ikke være andet end tilfreds og stolt af sine spillere.

Endnu engang må jeg bare konstatere, at kæden ikke er stærkere end det svageste led. Igen er det holdet, der gør en forskel. Det taler sit helt eget sprog, at se hvordan hele holdet af spillere stepper op i 2. halvleg. I dagens kamp debuterede en af klubbens dygtige U13 piger på holdet. Det gør enhver træner stolt, at se hvordan et helt hold guider, hjælper og roser, så en sådan debut bliver en succes

Søndag den 27. februar møder Stavtrup/Viby Skanderborg Håndbold 4. Kampen fløjtes i gang klokken 12:00 i Viby Idrætscenter.

Kampens resultat: 19-15 til Stavtrup/Viby
Række: U-15 Piger 2. Division

Kilde: Træner Gitte Kjeld, Stavtrup/Viby - U-15 Piger 2. Division