Stavtrup/Viby sejrer på hjemmebane: "Forsvaret er fundamentet til en sejr!"

Stavtrup/Viby U15-piger (Foto: Gitte Kjeld)
Profilbillede
dato

Da Stavtrup/Viby mødte BMI/Odder Alliancen i lørdags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. En stærk indsats der betød, at Stavtrup/Viby-mandskabet vandt kampen med 20-14.

En præstationen som træner, Gitte Kjeld, havde følgende at sige om:

En stor spillet 2. halvleg sikrer os sejren i dag. Efter en lidt skidt 1. halvleg rent angrebsmæssigt går vi til pause 7-7. Pausen bliver brugt på småjusteringer, som gør, at vi roligt og sikkert trækker fra i 2. halvleg.

Stavtrup/Viby var ramt af skader og sygdom til dagens kamp, men det satte ikke en stopper for sejren:

Vi er til dagens kamp hårdt ramt af både sygdom og skader, og har kun en enkelt fløjspiller med til kampen.

Det bliver dog aldrig noget problem, da pigerne altid giver den gas og løser de opgaver de bliver stillet så godt som overhovedet muligt.

I dag er ingen undtagelse, hvor vores vikariere på fløjene begge scorer flotte og vigtige mål.

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Med et hårdt sygdoms- og skadesramt hold har vi endnu engang måtte hente hjælp hos vores U13-piger og vores 2. hold, og her løser Michele og Freja opgaven rigtig flot!

Lærke spiller stort set en hel kamp i angrebet, og ikke mindst i forsvaret, og har stor andel i mange af vores mål enten som afslutter eller med den målgivende aflevering.

Kjeld uddyber i denne forbindelse:

Vores forsvar er igen fundamentet til en sejr! Vi står stærkt og gør det svært for vores modstandere at komme til rigtig gode chancer.

Samtidig står vores sidste skanse Johanne stort i målet endnu engang, på trods af at være hårdt ramt at sygdom. I 2. halvleg spiller de andre 7 mod 6, hvilket vi var velforberedte på, og vi i fællesskab løser til UG.

Stavtrup/Viby møder deres næste modstandere fra Vejle Håndbold Klub på DGI-huset Vejle.
Der er kampstart søndag den 27. marts klokken 10:45.

Kampens resultat: 20-14 til Stavtrup/Viby
Række: U-15 Piger 2. Division

Kilde: Træner Gitte Kjeld, Stavtrup/Viby - U-15 Piger 2. Division