Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra EDC POUL ERIK BECH AROS, AARHUS N A/S og 4 andre lokale virksomheder

EDC POUL ERIK BECH AROS, AARHUS N A/S i Viby J kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 705.117 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC POUL ERIK BECH AROS, AARHUS N A/S en bruttofortjeneste på 3,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EDC MÆGLERNE AROS, BRABRAND A/S i Viby J kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på -174.566 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC MÆGLERNE AROS, BRABRAND A/S en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EDC MÆGLERNE AROS, Viby-Tranbjerg A/S i Viby J kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på -425.544 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC MÆGLERNE AROS, Viby-Tranbjerg A/S en bruttofortjeneste på 4,0 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EDC MÆGLERNE AROS, GALTEN A/S i Viby J kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,2 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC MÆGLERNE AROS, GALTEN A/S en bruttofortjeneste på 4,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,6 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


REKLAMEBUROET 2CV ApS i Viby J kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på -12.248 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REKLAMEBUROET 2CV ApS en bruttofortjeneste på 1 million kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler