Programleder for sundhedsfonden

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Et bredt flertal i Aarhus byråd har valgt at etablere en sundhedsfond, der skal investere i fremtidens sundhed i Aarhus. Aarhus Kommune står overfor massive udfordringer på sundheds- og ældreområdet. Med sundhedsfonden ønsker Aarhus Byråd at være modige og afprøve nye løsninger og gå nye veje mod fremtidens velfærdssamfund. 

I sundhedsfonden skal der både være plads til de sikre investeringer, som vi ved virker, men også de mere risikable investeringer. Sundhedsfonden skal investere i borgerettede indsatser, men også bidrage til en kapacitetsopbygning i organisationen, så man med sundhedsfonden udvikler metoder, datatilgængelighed og know-how i organisationen. 

Læs mere om rammen for sundhedsfonden her: Byrådets behandling af ramme for sundhedsfond 

Der etableres et eksternt investeringsråd for sundhedsfonden, som træffer beslutning om, hvilke projekter sundhedsfonden støtter.   

Med stillingen som programleder for sundhedsfonden er du med til at sætte retningen for, opstarte og udvikle rammerne omkring sundhedsfonden. 

Som programleder er du tæt inde over de enkelte projekter og vejleder og følger dem fra udviklingen af projekterne til implementering og mulig forankring.  Du rådgiver dem ligeledes undervejs i projektet i at sikre fremdrift og nå deres mål. Du er med til at sætte rammen for projekterne og sikre løbende opfølgning ift. data, analyser og økonomi.  Du betjener desuden investeringsrådet ift. beslutningsprocessen omkring projekterne og du har den samlede programledelse og porteføljestyring for de projekter, der bliver vedtaget.  

 Du er også som programleder opsøgende og faciliterende ift. nye projekter og investeringspotentialer og opdyrker et bredt netværk af interessenter, som mulige samarbejdspartnere. Både i forhold til konkrete projekter, men også med faglig viden og erfaringer fra fx det private erhvervsliv. Din rolle vil desuden være at opsøge og drive netværk. 

 Sidst, men ikke mindst vil du også som programleder, sammen med kommunikationsafdelingen, sørge for kommunikationen omkring sundhedsfonden til andre kommuner, mulige samarbejdspartnere/ansøgere og betjene det politiske system ift. fremtidige beslutninger omkring sundhedsfonden. 

Din profil:
I udvælgelsen af kandidater, vil vi lægge vægt på, at: 

 • Du har solid erfaring med program- og projektledelse 
 • Du evner at understøtte projektudvikling på de enkelte projekter, for at hjælpe projekter fra ide til konkret handling.  
 • Du har viden om sundhedsområdet – og er gerne opdateret både på det praksisnære sundhedsområde, men også nyere forskning indenfor sundhedsområdet. 
 • Du har gode relationelle kompetencer og er netværksopbyggende af natur. 
 • Du er systematisk og kan holde tråd i mange projekter og samarbejdspartnere på samme tid og hjælpe dem til at opnå fremdrift og gode resultater 
 • Evt. har erfaring med fondsarbejde og gerne med at tænke investeringer i sundhed. 
 • Du er analytisk tænkende, metode-, data- og talstærk og har erfaring med at lave analytisk baserede beslutningsoplæg 
 • Har stærke kommunikationsevner, såvel skriftligt som mundtligt 
 • Du har stor faglig og personlig integritet 
 • Du har en god organisationsforståelse – og kan begå dig på alle niveauer i et politisk styret system (gerne med kendskab til den kommunale praksis) 
 • Du er struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst med stort overblik 
   

Derfor skal du vælge os:
Du skal søge stillingen, hvis du  

 • Vil have en unik mulighed for at være med til at udvikle fremtidens sundhed i Aarhus Kommune 
 • Tør nye veje og vil gøre en forskel for de mange mennesker i Aarhus Kommune, som er i kontakt med Sundhed og Omsorg. 
 • Vil sætte dit præg på nye metoder indenfor sundhedsfremme og forebyggelse 
 • Vil være del af et ambitiøst, nyskabende initiativ med stor politisk bevågenhed 


Om afdelingen:
Du vil blive forankret i Sundhedsstaben, som er en del af forvaltningen Sundhed og Forebyggelse. I Sundhed og Forebyggelse arbejder vi særligt efter ledetråden ”Vi holder borgerne væk” Strategi (aarhus.dk). Sundhedsstaben er en stab på ca. 30 medarbejdere, som arbejder bredt med udvikling på sundhedsområdet herunder blandt andet sundhedspolitikken i Aarhus kommune, det nære sundhedsvæsen og samarbejdet med civilsamfund. 

Du vil blive en af to, som arbejder i sekretariatet for sundhedsfonden. Din kollega vil have mere fokus på dataudvikling og effektmåling.  

Du vil referere til chefen for sundhedsstaben, og vil skulle understøtte det eksterne investeringsråd. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. december 2023
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: Fuld tid


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Stabschef Rikke Gjellerod på fgr@aarhus.dk eller mobil: 40304139. 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 12. oktober 2023

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 23. oktober 2023 (1. samtale) og den 26. oktober 2023 (2. samtale).  

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grøndalsvej 2, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5914983

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet