Nyt fra Viby J i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Viby J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør. 

**

 

Tur i pirattaxa blev noget dyrere end aftalt

Mandag formiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 24-årig mand, der natten til mandag ved 1-tiden havde taget en pirattaxa hjem fra byen i Aarhus. Manden har forklaret til politiet, at han var meget beruset, men at han havde aftalt en fast pris med chaufføren, og at pengene skulle overføres via MobilePay. 

Da den 24-årige mand skulle til at betale, og havde gjort betalingen klar i MobilePay-app’en, sagde chaufføren, at han ikke kunne finde sin telefon og bad den 24-årige tænde lommelygten i sin telefon, så han bedre kunne se. Chaufføren lånte herefter den 24-åriges telefon til at lede efter sin egen.

Det lykkedes ikke chaufføren at finde sin telefon. Han gav den 24-årige mand sin telefon igen og sagde, at det var ligemeget med betalingen. Først da den 24-årige kom op i sin lejlighed opdagede han, at der var overført flere tusinde kroner via MobilePay i stedet for det aftalte beløb. 

Østjyllands Politi opfordrer kraftigt til, at man ikke benytter sig af pirattaxaer, da der er risiko for at blive snydt, bestjålet eller røvet. Tag en autoriseret taxa, benyt offentlige transportmidler eller få en ven til at hente dig.

**

 

Friske spor førte til mistænkt indbrudstyv

Natten til tirsdag kl. 04.55 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud hos en virksomhed på Jegstrupvej i Hasselager, hvor der var gået flere alarmer. Ved ankomst til stedet fandt en hundepatrulje friske spor fra en scooter, og betjentene havde mistanke til, at scooteren ville være at finde på en adresse i nærheden. 

En patrulje kørte derfor ud til den pågældende adresse, hvor der også var friske spor i græsset fra en scooter, som betjentene efterfølgende fandt på bagsiden af huset, hvor den stadig var varm. 

Da betjentene bankede på traf de fem personer, der sad og hang ud, heriblandt en 25-årig mand med våde sko, der sad ved siden af at bundt nøgler, der passede til scooteren udenfor. Den 25-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for indbrud. 

**

 

Tumult på parkeringsplads

Mandag kl. 23.35 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var tumult på en parkeringsplads ved Gudrunsvej i Brabrand, hvor en del personer var samlet. Pladsen blev afspærret, mens politiet forsøgte at finde ud af, hvad der var foregået. 

Betjentene fik kontakt til en kvinde, der forklarede, at flere af hendes familiemedlemmer var blevet passet op af to personer, der kom kørende i en bil. Parterne var herefter kommet op at slås, hvilket var endt med, at nogle af dem havde fået sprayet noget peberspraylignende i ansigtet.

Politiet er fortsat i gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring episoden. 

**

Gik rundt med strømpistol og kniv

Mandag kl. 23.02 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var set med hvad der lignede en strømpistol ved Banegårdspladsen i Aarhus. En patruljen blev sendt til stedet, hvor betjentene fik fat i en mand, der passede på det signalement, anmelderen havde oplyst. 

Den 21-årige mand blev under visitationen fundet i besiddelse af en strømpistol og en ulovlig kniv. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af henholdsvis våbenloven og knivloven. 

**

 

Brand i segboard

Mandag kl. 16.34 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået ild i et segboard, der havde stået til opladning indenfor i et hus på Trelleborg Allé i Randers NV. Den 50-årige kvinde, der bor i huset, havde bemærkede nogle mærkelige lyde fra boardet og tog det derfor med ud og satte det uden for døren. 

Da hun kort efter hørte flere mærkelige lyde udenfor, gik hun ud og kiggede til segboardet, der nu var brudt i brand. Kvinden fik flyttet sin bil og fik skubbet segboardet ud af indkørslen. Brandvæsnet blev tilkaldt og fik hurtigt slukket ilden. Branden havde medført sodskader på fliser og mursten, men ingen personer var kommet noget til. 

**

Brand i vindueskarm

Mandag kl. 21.36 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at det var opstået brand i en vindueskarm i et mødelokale hos en virksomhed på Grenåvej i Skødstrup. 

Da politiet ankom til stedet, havde brandvæsnet fået slukket ilden ved hjælp af en pulverslukker, men bygningen var stadig fuld af røg. Ilden var muligvis opstået i en ledning, men den præcise brandårsag kendes ikke. 

**

 

Faldt i søvn under madlavning

Mandag kl. 18.36 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om en brand i en lejlighed på Matildelundsvej i Viby. Det viste sig dog, at der blot var tale om mindre røgudvikling fra køkkenet, idet lejlighedens 81-årige kvindelige beboer var faldet i søvn undervejs i madlavningen. 

Der havde ikke været tale om en brand, og der var umiddelbart heller ikke noget skader i køkkenet. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 10.02 skete der et færdselsuheld på Rosenvangs Allé i Højbjerg, hvor en 73-årig mandlig bilist i forbindelse med en overhaling påkørte et sidespejl på en anden bil, der blev ført af en 39-årig kvinde. Idet den 73-årige mand umiddelbart kørte videre, kørte den 39-årige kvinde efter for at standse ham. I den forbindelse kørte hun inde foran hans bil, hvorefter der skete sammenstød med mindre materiel skade til følge. 

Mandag kl. 11.44 skete der et færdselsuheld på Landevejen i Ødum ved Hadsten. En 29-årig kvindelig bilist kom kørende ad Landevejen, da hun i krydset ved Ødumvej skulle svinge til venstre. I den forbindelse overså hun en modkørende bil, der blev ført af en 58-årig kvinde, hvorefter de to biler stødte sammen. Den ene kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. 

Mandag kl. 16.43 skete der et færdselsuheld på Oddervej i Højbjerg, hvor tre biler kørte sammen i et harmonikasammenstød med materiel skade til følge. 

Mandag kl. 17.31 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Allingåbro. Han blev desuden sigtet for kørsel uden førerret, for at køre for hurtigt og for at køre venstre om et helleanlæg. 

Mandag kl. 18.24 skete der et færdselsuheld på Hadstenvej i Randers SV. En 22-årig kvindelig bilist holdt for rødt i venstre svingbane i krydset ved Tulipvej. Da lyset skiftede til grønt kørte hun frem, men overså en modkørende bil, ført af en 50-årig mand, da hun begyndte at svinge til venstre. De to biler stødte sammen med betydelig materiel skade til følge. Den 22-årige kvinde blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. 

Mandag kl. 21.57 skete der et færdselsuheld i krydset Viby Ringvej/Ormslevvej i Viby J, da en 31-årig mandlig bilist påkørte en 61-årig kvindelig fodgænger med lav fart. Der skete umiddelbart ingen alvorlig personskade ved påkørslen. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt 12 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Borup Alle i Randers NV begået mellem torsdag den 14/4 kl. 12.00 og mandag den 18/4 kl. 07.00 
På Urtevangen i Randers NV begået mellem søndag den 17/4 kl. 21.00 og mandag den 18/4 kl. 08.30 
På Fjældevænget i Aarhus V begået mellem søndag den 17/4 kl. 20.00 og mandag den 18/4 kl. 08.00
På Ved Byskellet i Randers NV begået mellem lørdag den 16/4 kl. 14.00 og mandag den 18/4 kl. 09.40
På Borup Allé i Randers NV begået mellem onsdag den 13/4 kl. 18.00 og mandag den 18/4 kl. 09.30 
På Ved Byskellet i Randers NV begået mellem lørdag den 16/4 kl. 10.00 og mandag den 18/4 kl. 11.00
På Parkboulevarden i Randers C begået mellem torsdag den 14/4 kl. 20.00 og mandag den 18/4 kl. 11.30
På Gærdetoften i Randers NV begået mellem søndag den 17/4 kl. 16.30 og mandag den 18/4 kl. 11.30
På Magnoliavej i Viby J begået mellem tirsdag den 5/4 kl. 04.00 og mandag den 18/4 kl. 13.00 
På Vester Søgårdsvej i Åbyhøj begået mellem lørdag den 16/4 kl. 12.00 og mandag den 18/4 kl. 13.00 
På Klostertorvet i Aarhus begået lørdag den 16/4 mellem kl. 01.00 og kl. 17.00 
På Langgade i Randers NV begået mellem søndag den 17/4 kl. 16.00 og mandag den 18/4 kl. 19.55 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi