Nyt fra Viby J i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Viby J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 12.30 tre kvinder i alderen 19, 20 og 54 år i et grundlovsforhør ved retten i Aarhus.

De tre kvinder er mistænkt for at have forbindelse til den brand, der tirsdag opstod på et værelse på Campus Djursland i Grenaa, hvor en 19-årig mand pådrog sig nogle alvorlige brandskader.

Kvinderne er sigtet for vold, brandstiftelse og forsøg på manddrab, og anklagemyndigheden anmoder om dørlukning til grundlovsforhøret.

Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen, men politiet har tidligere i dag udsendt en pressemeddelelse om sagen. Den kan læses her.

**

 

Vaks anmelder fulgte efter scooter-tyve

Natten til onsdag kl. 01.35 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra en vaks borger, der havde overværet et tyveri af en scooter fra en indkørsel på en adresse i Solbjerg.

Ifølge anmelderen havde vedkommende været vidne til, at scooteren var blevet stjålet af flere personer og løftet op på en trailer, som gerningsmændene efterfølgende var kørt afsted med bag på en personbil.

Anmelderen havde fulgt efter bilen med den påspændte trailer, men på Møddebro Parkvej i Solbjerg var bilen standset kortvarigt. Her var traileren blevet pillet af bilen, hvorefter tre personer var undløbet fra stedet.

Bilen kørte dog videre, og den vakse anmelder fulgte efter, hvorfor denne fortsat kunne guide politiet, indtil den første patrulje kunne komme frem til området. Kort tid efter var en patrulje fremme på Giber Ringvej, hvor bilen nu befandt sig, da den kom kørende i vestlig retning med en enkelt person i.

Ved patruljens ankomst til stedet blev køretøjet omkring kl. 01.55 bragt til standsning, hvor føreren – en 20-årig mand – blev sigtet for tyveri af den scooter, han havde kørt rundt med på traileren. Den 20-årige mand blev i samme forbindelse anholdt og lagt i håndjern. Den stjålne scooter blev efterfølgende leveret tilbage til rette ejermand.

Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og vil gerne sige tak for hjælpen til den vakse borger.

Ser du noget mistænkeligt eller strafbart, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 114.

**

 

Butikstyv med kniv blev sigtet for forskellige forhold

Tirsdag formiddag kl. 10.41 blev en 26-årig mand opdaget i at stjæle en kurv fyldt med varer fra et supermarked på Kridthøjvej i Højbjerg.

En patrulje fra Østjyllands Politi blev sendt til stedet, hvor den 26-årige mand blev anholdt, sigtet for butikstyveri. I forbindelse med sin anholdelse nægtede han at oplyse sit navn til politiet, hvilket han også blev sigtet for.

Under en senere visitation af den 26-årige mand, blev han fundet i besiddelse af en større kniv. Han blev derfor også sigtet for at overtræde knivloven, ved at have været i besiddelse af den pågældende kniv på et offentligt tilgængeligt sted uden et anerkendelsesværdigt formål.

**

 

Betalte med falsk euroseddel

Tirsdag eftermiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en forretning i Egå om, at en kunde i løbet af weekenden havde betalt for sine varer med en falsk 100-euroseddel i den pågældende butik.

Ifølge anmeldelsen var sedlen blevet indleveret til butikken af en midaldrende kvinde med briller, da hun skulle betale for sine varer. Hun forlod efterfølgende stedet i bil, og Østjyllands Politi hører gerne fra andre forretningsdrivende, der måtte have været udsat for lignende betaling med falske eurosedler.

Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og opfordrer generelt dagligvarebutikkerne og de forretningsdrivende til at være opmærksomme, hvis der bliver betalt med større eurosedler.

**

 

Nægtede at lade sig anholde og sparkede en betjent

En patrulje fra Østjyllands Politi blev tirsdag kl. 19.04 sendt til en forretning i Frederiksgade i Aarhus, hvorfra der var blevet begået et tyveri.

Ved politiets ankomst til stedet blev en 44-årig mand sigtet for butikstyveri og anholdt. I forbindelse med sin anholdelse spændte den 44-årige dog op i hele kroppen og forsøgte at vriste sig fri, hvorfor han også blev sigtet for at forhindre politiet i at udføre sit arbejde.

Under sin anholdelse sparkede den 44-årige ligeledes en af betjentene på benet, hvorfor han også blev sigtet for at have udøvet vold mod en polititjenestemand.

**

 

Færdsel:

Tirsdag kl. 16.28 påkørte en 40-årig mandlig bilist en lysmast i et t-kryds ved Pihlkjærsvej, da han kom kørende ad Holme Ringvej i Viby J i spirituspåvirket tilstand. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og anholdt. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden, hvor der dog skete en del materielle skader.

En 20-årig kvinde blev natten til onsdag kort efter midnat kl. 00.08 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da hun kom kørende på Jernbanegade i Randers C i krydset ved Berthelsensgade. Her blev hun sigtet for spirituskørsel, da hun kørte bil med en promille over det tilladte.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse:
På Aage Beks Vej i Randers NV begået mellem mandag d. 13/3 kl. 21.00 og tirsdag d. 14/3 kl. 07.30
På Skovtjørnevej i Laurbjerg begået mandag d. 13/3 mellem kl. 18.50 og kl. 19.05
På Damledet i Svinballe begået tirsdag d. 14/3 mellem kl. 07.55 og kl. 12.15
På Solmarksvej i Risskov begået mellem mandag d. 13/3 kl. 09.00 og tirsdag d. 14/3 kl. 12.00
På Gazellevej i Randers SØ begået tirsdag d. 14/3 mellem kl. 07.30 og kl. 12.45
På Sverigesvej i Hadsten begået tirsdag d. 14/3 mellem kl. 13.15 og kl. 15.10
På Ndr Fælledvej i Auning begået tirsdag d. 14/3 mellem kl. 07.30 og kl. 21.15

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi