Nyt fra Viby J i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Viby J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstilling i Retten i Aarhus kl. 8.30

Østjyllands Politi fremstiller en 27-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 8.30. Den 27-årige sigtes blandt andet for grov vold og trusler begået mod en 33-årig mand i Tilst den 13. januar.

 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre.

 

**

 

Fremstilling i Retten i Aarhus kl. 08.30

Ved Retten i Aarhus fremstiller Østjyllands Politi kl. 08.30 en 19-årig mand i grundlovsforhør. Den 19-årige sigtes for grov vold i forening med andre mod en 28-årig mand begået i Åbyhøj den 15. januar.

 

Anklagemyndigheden anmoder om, at retsmødet afholdes for lukkede døre.

 

**

 

Fremstilling i Retten i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller kl. 13.00 i Retten I Aarhus to mænd på hhv. 28 og 25 år, som begge sigtes for besiddelse af narko med henblik på salg.

 

De to mænd blev anholdt natten til fredag kl. 00.23, efter at der tidligere på dagen var fundet en større mængde kokain på mændenes adresse.

 

Anklageren anmoder om, at retsmødet afholdes for lukkede døre.

 

**

 

Politiet efterlyser vidner til slagsmål i Randers

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med to unge mænd, som har været vidner til et slagsmål i Randers natten til lørdag.

 

Østjyllands Politi modtog lørdag kl. 03.41 anmeldelse om et større slagsmål i krydset mellem Østergrave, Storegade og Søndergade i Randers. I forbindelse med slagsmålet blev en 21-årig mand stukket i ballen med en kniv.

 

Ved gennemgang af videoovervågning er politiet stødt på to vidner, som har overværet slagsmålet, og som muligvis vil kunne hjælpe med at afklare forløbet.

 

Der er tale om to mænd, én i lys jakke med mørk hue og én i mørk jakke med en lys sweater under. De to mænd ankom til stedet ca. 03.35 fra Søndergade, og har sandsynligvis overværet optrækket til slagsmålet og efterfølgende selve slagsmålet.

 

Politiet vil meget gerne i kontakt med de to mænd, og beder dem rette henvendelse på tlf. 114.

**

 

Brand i etageejendom i Aarhus C

Torsdag kl. 14.22 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om brand i en etageejendom på Gammel Munkegade i Aarhus C. Ifølge anmeldelsen var der kraftig røglugt fra en af lejlighederne, ligesom et vindue sås tilsodet af røg.

 

Politi og brand kørte til stedet, og indsatslederen fra brandvæsenet kunne hurtigt meddele, at branden var slukket. Ilden var tilsyneladende opstået ved, at der var gået ild i noget på et komfur. Ingen kom til skade under branden.

**

 

Brand i slikbutik i Aarhus

Politi og brand kørte natten til fredag kl. 03.02 til Paradisgade i Aarhus C, hvor der var anmeldelse om brand i baglokalet til en slikbutik. Ved ankomst til stedte kunne betjentene se flammer i en rude, og de nærmeste beboere blev evakueret, mens brandvæsnet påbegyndte slukningsarbejdet. Branden blev hurtigt slukket. Ingen personer kom til skade under branden.

 

Østjyllands Politi efterforsker nu brandårsagen nærmere.

**

Færdsel:

Torsdag kl. 07.28 skete der et færdselsuheld på Nordkystvejen ved Hovedgaden i Allingåbro, da en 61-årig mandlig bilist under overhaling af en lastbil kørte over i modsatte vejbane, hvor der skete sammenstød med en 59-årig kvindelig bilist. Den 59-årige kvinde blev kørt på hospitalet med smerter i nakke og bryst, men kom ikke umiddelbart kritisk til skade.

En 36-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 11.40 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Vorup Boulevard i Randers SV. Da den 36-årige allerede var taget for kørsel i frakendelsestiden tre gange tidligere inden for tre år, blev hans køretøj beslaglagt.

Torsdag kl. 18.46 skete der et færdselsuheld på Postvej i Hinnerup, da en 27-årig mandlig bilist overså, at den forankørende, 22-årige mandlige bilist bremsede ned, og derfor kørte op i ham. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Torsdag kl. 18.50 skete der et færdselsuheld på Christian Xs vej i Viby J, da en 59-årig kvindelig bilist, som kom kørende i sydlig retning, ramte en bil, der holdt parkeret langs vejen. Sammenstødet fik den 59-årige kvindes bil til at snurre rundt og lande på taget. Kvinden blev tilset i en ambulance, men kom ikke umiddelbart alvorligt til skade.

 

En 23-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 21.44 sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Bispehavevej i Aarhus V. Den 23-årige mand blev anholdt og taget med for udtagelse af blodprøve.

En 28-årig mandlig bilist blev natten til fredag kl. 01.55 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Ryomvej i Thorsager ved Rønde. Den 28-årige blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

**

Indbrud:

 

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds:

  • På Klokkerfaldet i Hasle begået torsdag den 23/2 mellem kl. 08.30 og kl. 14.30
  • På Skæring Hedevej i Egå begået torsdag den 23/2 mellem kl. 09.00 og kl. 15.10
  • På Staghøjvej i Hasle begået torsdag den 23/2 mellem kl. 07.30 og kl. 16.00
  • På Birkebakken i Lystrup begået torsdag den 23/2 mellem kl. 08.00 og kl. 16.35
  • På Kantatevej i Randers SV begået mellem tirsdag den 21/2 kl. 23.15 og torsdag den 23/2 kl. 23.00

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi