Nyt fra Viby J i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Viby J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 13.00 en 23-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for i en periode mellem d. 14. februar til 14. marts at have udsat sin 26-årige kæreste for grov vold i en lejlighed i Randers. Han sigtes desuden for at have truet hende på livet.  

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen onsdag og samme dag blev den 23-årige anholdt. 

**

 

15 tunede knallerter fundet under færdselsindsats

Østjyllands Politi får jævnligt henvendelser fra borgere, der er utrygge ved knallerter, der kører vildt og voldsomt, og derfor afholder færdselsbetjentene løbende knallertkontroller rundt på de østjyske veje. 

Onsdag var færdselsafdelingen i Randers og Grenaa, og det gav en del sigtelser til knallertførere. 

I Randers tog betjentene tidligt onsdag morgen hen til en erhvervskole på Blommevej, og her blev 14 knallerter, der stod parkeret på skolen, kontrolleret på et rullefelt. 

Ni af dem blev målt til at kunne køre for stærkt, og dem, der havde kørt på dem, blev sigtet for konstruktiv ændring af knallert. En af knallertejerne forsøgte at snyde betjentene ved at pille tændrørshætten af kort før kontrollen, men det blev opdaget, og det viste sig, at hans knallert kunne køre en del mere end tilladt. Han står derfor, ligesom de andre, til en bøde på 2000 kroner. 

Samme bøde står to andre mænd til, da de blev standset på deres lidt for hurtige knallerter ved havnen i Randers. 

I Grenaa standsede betjentene fire knallerter, som på rullefeltet blev målt til at kunne køre for stærkt. Derudover blev en enkelt person sigtet for at køre i frakendelsestiden og en blev sigtet for ikke at have nummerplade på stor knallert. 

**

Kørte rundt på el-løbehjul med narko i lommen

En patrulje standsede onsdag kl. 13.32 en 31-årig mand, da han kom kørende på el-løbehjul på Lervangen i Randers NØ. 

Det viste sig, at han havde flere ulovlige ting i lommerne. Under visitationen af ham fandt betjentene et lille baseballbat, flere poser med kokain, en mindre mængde hash og nogle tusinde kroner i kontanter. 

Fundet fik politiet til også at ransage mandens hjem, og her blev der fundet nogle steroider, der, ligesom de andre stoffer og battet, blev beslaglagt. 

Den 31-årige endte med at blive sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg og for overtrædelse af våbenloven. 

**

 

Bud brændte knallert af og blev anholdt

En 24-årig mand meldte onsdag kl. 9.50 sig selv på politigården i Aarhus og fortalte, at han havde brændt en scooter af i Universitetsparken i Aarhus. 

En patrulje undersøgte forholdet, og de fandt hurtigt den udbrændte scooter på dét sted, som den 24-årige udpegede. 

Han fortalte, at han var nyansat som pakkebud, og at han onsdag morgen havde været frustreret over tekniske problemer med scooteren. I frustration havde han derfor sat ild til den, og både scooter og flere pakker var brændt. 

Den 24-årige blev anholdt og sigtet for groft hærværk. 

**

 

Kvinde udsat for blotter i bus

En 22-årig kvinde kontaktede onsdag aften politiet og fortalte, at hun havde været udsat for en ubehagelig oplevelse i en bus. 

Ifølge kvinden steg hun kl. 20.37 på bussen, en bus 100 mod Hornslet, på et stoppested på Tangkrogen i Aarhus. Da hun omkring kl. 21.00 stod af ved stoppestedet Fortegården/Grenåvej i Risskov, bemærkede hun, at der på sædet bag hende sad en mand med blottet penis og onanerede, mens han kiggede på hende. 

Den 22-årige skyndte sig ud af bussen og kontaktede efterfølgende politiet. 

Østjyllands Politi efterforsker nu episoden nærmere. 

**

 

Skabte uro ved hospital og blev anholdt

En vagt på Aarhus Universitetshospital ringede onsdag kl. 23.10 til politiet, efter at en 51-årig mand havde skabt uro og utryghed på stedet. 

Manden var mødt op ved en indgang på Palle Juul-Jensens Boulevard, hvor han stod og råbte og begyndte at sparke på glasdøren. Til sidst røg døren af, og da vagten blev tilkaldt, fulgte han efter manden og udpegede ham for de betjente, der kort efter ankom. 

Den 51-årige mand blev anholdt, og da han blev visitereret, fandt betjentene en bushammer og en brevåbner i hans lomme. 

Han blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, for hærværk og for overtrædelse af kniv- og våbenloven. 


**

 

Aggressiv mand anholdt ved banegårdsplads

En gående patrulje stødte natten til torsdag kl. 00.28 på en beruset, højtråbende mand, der gik og sparkede til ting på Banegårdspladsen i Aarhus C. Betjentene tog kontakt til den 25-årig mand og bad ham vise noget ID. 

I første omgang gav manden velvilligt en af betjentene sit kørekort, men pludseligt rev han det ud af hånden på ham igen og råbte, at patruljen ikke have ret til at vide, hvem han var, og at de bare kunne anholde ham. 

Det endte da også med, at den 25-årige blev anholdt – og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 6.07 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Ringvej Syd i Viby J. En 60-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 25-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 60-årige blev sigtet for at køre over for rødt. 

Onsdag kl. 7.55 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Lemmingvej i Viby J. En 54-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 30-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 10.00 skete der et færdselsuheld på Spanien i Aarhus C. En 55-årig mandlig chauffør i en turistbus overså maksimumhøjden på en vejbro og ramte ind i broen med det øverste af bussen. Ingen personer kom umiddelbart noget til, og der skete umiddelbart heller ikke skade på broen. 

Onsdag kl. 17.25 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Herman Stillings Vej i Randers NØ. Da bilisten havde en mindre mængde skunk og hash på sig, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Onsdag kl. 20.17 skete der et færdselsuheld i krydset Herredsvej/Hasle Ringvej i Aarhus V. En 27-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 51-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 27-årige blev sigtet for at have forårsaget færdselsuheldet. 

Onsdag kl. 21.15 blev en 50-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Aarhus C. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Reventlowsvej i Viby begået søndag d. 13/3 kl. 14.30
På Bogenhøjvej i Spørring ved Trige begået mellem tirsdag d. 15/3 kl. 21.00 og onsdag d. 16/3 kl. 15.15
På Nyvang i Ebeltoft begået onsdag d. 16/3 mellem kl. 6.30 og kl. 15.45
På Rugbjergvej i Stavtrup begået onsdag d. 16/3 kl. 19.21

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi