Nyt fra Viby J i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Viby J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Randers 

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.30 fire unge mænd i alderen 15-18 år i et grundlovsforhør ved retten i Randers.

De fire personer er sigtet for i forening at have overfaldet og begået grov vold mod en mindreårig dreng. Episoden fandt sted på en adresse i Grenaa tirsdag aften i sidste uge omkring midnatstid, og de fire mistænkte yngre mænd blev alle anholdt i løbet af i går, mandag.

Anklagemyndigheden anmoder om durlukning og Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.

**

 

Grundlovsforhør ved retten i Aarhus 

Østjyllands Politi fremstillede i dag kl. 10.30 en 26-årig kvinde i grundlovsforhør ved retten i Aarhus. Hun er sigtet for i foreningen med to personer at have begået grov vold mod en 39-årig mand, der blev overfaldet d. 1. marts på Hack Kampmanns Plads i Aarhus.

Overfaldet fandt sted om aftenen omkring kl. 21.05 og blev udført med blandt andet kniv, og den 26-årige kvinde blev anholdt i går eftermiddags efter flere ugers efterforskning af sagen.

Anklagemyndigheden anmodede om dørlukning ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen. 

 

Ved grundlovsforhøret blev den 26-årige kvinde varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger. Kendelsen blev ikke kæret til landsretten.

 

**

Spirituspåvirket knallertfører på motorvejen

En 21-årig mandlig knallertfører kom natten til tirsdag lettere på afveje, da han omkring kl. 02.36 kom kørende på Nordjyske Motorvej i nordgående retning, hvor han omkring Aarhus N var blevet observeret af en bilist, der havde overhalet ham.

Ifølge anmeldelsen kørte manden med høretelefoner og uden hjelm, og en patrulje fra Østjyllands Politi blev straks sendt til motorvejsstrækningen, hvor den 21-årige mandlige knallertfører blev bragt til standsning og anholdt kl. 02.52.

Ved betjentenes kontakt til den 21-årige blev han skønnet tydeligt påvirket af alkohol, og en efterfølgende test viste også en promille over det tilladte. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel.
 
Den 21-årige mand blev sigtet for at køre uden hjelm og for at have kørt på motorvejen, ligesom han også blev sigtet for at have kørt uden gyldigt kørekort.

**

Færdselskontrol i Aarhus N

Østjyllands Politis færdselssektion foretog mandag morgen en målrettet færdselskontrol på Paludan Müllers Vej i Aarhus N.

Der blev lagt særligt vægt på tre forskellige kryds, og kontrollen gav følgende resultater:

- Krydset Marienlystvej/Paludan Müllers Vej: 17 sager for manglende overholdelse af fuldt stop.
- Krydset Paludan Müllers Vej/Rydevænget: Ingen konstaterede overtrædelser
- Paludan Müllers Vej/Carl Krebs´ Vej: Ingen konstaterede overtrædelser

Kontrollen varede ca. halvanden time og blev gennemført i tidsrummet fra kl. 0845 til 1015.

**

Ung mand anholdt efter bustur uden gyldig billet

Mandag formiddag kl. 11.06 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person blev tilbageholdt på Park Allé i Aarhus C af nogle buskontrollører, da vedkommende ikke kunne fremvise en gyldig billet til busrejsen.

Under telefonsamtalen med politiet forsøgte den tilbageholdte person at flygte fra stedet, mens der også lød en del tumult og støj i baggrunden.

En patrulje fra Østjyllands Politi var kort efter fremme ved Park Allé, hvor politiet overtog tilbageholdelsen af personen, som blev anholdt og ilagt håndjern.

Det forhindrede dog ikke den unge mand i at gøre endnu et forsøg på at stikke af fra myndighederne, men han blev hurtigt løbet op af én af betjentene og tilbageholdt på ny på Banegårdspladsen et par hundrede meter derfra.

Han blev efterfølgende identificeret som værende en 21-årig mand, og sigtet for at have flygtet fra politiet som anholdt.

**

Flygtede fra køretøj med hash og skunk gemt i handskerum

En patrulje fra Østjyllands Politi forsøgte mandag aften kl. 18.30 at få kontakt til personerne i et køretøj på Borup Tværvej i Tranbjerg, hvorefter to personer flygtede fra stedet ad et stisystem og efterlod deres bil.

De to personer blev begge løbet op af politiet, hvoraf den ene blev anholdt i et skovstykke på Grønlykke Alle af en hundepatrulje kort tid efter, hvor han forsøgte at gemme sig. Den anden blev anholdt på Skovgårdsvænget, hvor han blev fundet i besiddelse af en nøgle til den efterladte bil.

I bilens handskerum fandt politiet både skunk og hash, og den ældste af de to mænd på henholdsvis 19 og 21 år blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

**

Færdsel:

Mandag kl. 07.07 skete der et færdselsuheld mellem to bilister i krydset mellem Skanderborgvej og Gunnar Clausens Vej i Viby J, som medførte en del kortvarige trafikale gener i morgentrafikken. En 32-årig mandlig bilist blev sigtet for at have forsaget uheldet. 

Mandag kl. 07.22 skete der et færdselsuheld på Amtsvejen i Randers NØ, hvor en 24-årig mandlig bilist skred af vejen og endte på en mark. Han blev kørt til rutinemæssig kontrol på hospitalet, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade i forbindelse med episoden.

Mandag kl. 07.50 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus C, hvor en bilist påkørte en cyklist i en højresvingsulykke. En 24-årig mandlig bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Cyklisten – en 41-årig mand – pådrog sig nogle mindre skader, men slap fra uheldet uden alvorlig tilskadekomst.

Mandag kl. 08.02 skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Brabrand, hvor tre biler var kørt sammen i et harmonikasammenstød. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade, men i alt fire personer var involveret, hvoraf den ene modtog behandling i en ambulance og blev kørt til kontrol på hospitalet.

Mandag kl. 13.02 skete der et færdselsuheld på Torvebryggen i Randers C, hvor to biler kørte sammen i krydset ved Vestervold i forbindelse med en vigepligtsforseelse. Ingen personer kom umiddelbart til skade, og der skete begrænset med materiel skade på de to køretøjer, der var ført af en 56-årig mand og en 43-årig kvinde.

En 15-årig ung mand på knallert blev mandag kl. 16.32 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Hobrovej i Randers NV. Her blev han sigtet for at have lavet konstruktive ændringer på sin knallert, således denne kunne køre hurtige end tilladt.

Mandag kl. 17.33 skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Åbyhøj, hvor tre køretøjer var involveret. En person blev kørt til hospitalet for kontrol, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med uheldet, der fandt sted i krydset ved J.L. Heibergs Vej. 

**

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse:
På Engvej i Hinnerup begået mellem søndag d. 19/3 kl. 22.30 og mandag d. 20/3 kl. 06.55
På Poppelvej i Hadsten begået mellem lørdag d. 11/3 kl. 11.00 og lørdag d. 18/3 kl. 23.30
På Egevangen i Solbjerg begået mellem tirsdag d. 14/3 kl. 17.00 og onsdag d. 15/3 kl. 08.00
På Banegårdsparken i Odder begået mandag d. 20/3 kl. 12.30
På Stenvej i Højbjerg begået mandag d. 20/3 kl. 14.30

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi