Nyt fra Viby J i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Viby J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 10.30 i Retten i Randers en 49-årig mand, der sigtes for besiddelse af amfetamin, hash og piller med henblik på salg, samt besiddelse af en større kontantbeløb, som menes at stamme fra salg af narkotika.

Den 49-årige mand sigtes desuden for overtrædelse af våbenloven ved også at have været i besiddelse af to skarpe haglpatroner. Det hele blev fundet på mandens bopæl i det nordøstlige Randers mandag formiddag.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere om sagen.

**

 

21-årig mand fundet dræbt i bil

En politipatrulje fandt natten til tirsdag kl 1.11 en 21-årig mand dræbt i en bil i krydset Søndervangs Allé/Ringvej Syd i Viby J.

Patruljen var på vej til en anden opgave i Rosenhøj, da patruljen undervejs til opgaven fandt den 21-årige, der var blevet dræbt af skud. Der var ikke andre personer i bilen.

Østjyllands Politi har efterforsket sagen intensivt hele natten og morgenen og spærrede krydset af, mens der blev sikret spor på stedet. Afspærringen blev ophævet ved 8-tiden tirsdag morgen.

Læs mere om sagen i tidligere udsendte pressemeddelelse

**

 

Mistede kontrol over bål i haven

Mandag kl. 11.04 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at et havebål i en baghave i Risskov var ude af kontrol og i fare for at sprede sig til huset.

Branden blev dog hurtigt slukket, og betjentene fik kontakt til husets 40-årige mandlige beboer, der forklarede, at han havde tændt bålet, der blandt andet bestod af diverse indbo og haveaffald, hvorefter han havde mistet kontrollen over ilden.

Den 40-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Branden havde medførte skader på et nærliggende skur.

**

 

Stjal øl i Kvickly og fik en straksbøde

Mandag kl. 12.31 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Kvickly i Bruuns Galleri, hvor en medarbejder havde spottet en mand, der puttede en øl i sin jakkelommen og derefter gik forbi kasselinjen uden at betale for noget.

Medarbejderen tog fat i manden og bad ham følge med ind i butikken igen. I den forbindelse bemærkede medarbejderen, at manden forsøgte at putte en anden fyldt dåseøl ned i en pantpose, han havde med sig.

Politiet blev tilkaldt, og betjentene tog kontakt til den 53-årige polske mand, der blev anholdt og sigtet for butikstyveri af de to dåseøl. Da manden var udenlandsk statsborger, fik han en straksbøde på 500 kroner.

**

 

Havde hash og en kniv på sig

Mandag kl. 21.28 standsede en patrulje en bil på Inger Christensens Gade i Brabrand i forbindelse med en rutinekontrol. I bilen sad to personer, en 32-årig mand bag rattet og en 18-årig mand på passagersædet, og de blev begge visiteret.

Den 32-årige mand blev i den forbindelse fundet i besiddelse af en klump hash og en kniv. Han blev derfor sigtet for lov om euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven.

**

 

Færdsel

Mandag kl. 09.50 skete der et færdselsuheld på Vester Allé i Aarhus, da en 93-årig kvindelig cyklist kørte ind i et støtteben på en kran, der holdt delvist på cykelstien og fortovet. Den ældre kvinde kom lettere til skade ved uheldet.

Mandag kl. 12.05 skete der et færdselsuheld på Skovvangsvej i Aarhus N, da en 78-årig mandlig bilist i forbindelse med en parkering påkørte en anden bil, med en 30-årig kvinde bag rattet, som holdt stille. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Mandag kl. 12.15 skete der et færdselsuheld på Mariagervej i Randers C, hvor to biler, ført af en 86-årig kvinde og en 73-årog kvinde kørte sammen med mindre materiel skade til følge.

Mandag kl. 15.25 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Viby J, hvor en bil, ført af en 51-årig mand, blev påkørt af en lastbil, ført af en 46-årig mand, i forbindelse med kødannelse på stedet. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Jørgen Brønlunds Vej i Aarhus N begået mellem lørdag den 26/2 kl. 08.30 og søndag den 6/3 kl. 22.00
  • På Trankær Mosevej i Tranbjerg begået søndag den 6/3 mellem kl. 13.00 og kl. 16.00
  • På Tilst Søndervej i Tilst begået mandag den 7/3 kl. 11.00
  • På Bispehavevej i Aarhus V begået mandag den 7/3 mellem kl. 08.00 og kl. 10.00
  • På Holbækvej i Ørsted begået mandag den 7/3 mellem kl. 13.30 og kl. 16.10
  • På Østerbækvej i Hornslet begået mellem fredag den 4/3 kl. 18.00 og mandag den 7/3 kl. 18.45
  • På Grenåvej i Skødstrup begået mandag den 7/3 kl. 23.08
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi