Nyt fra Viby J i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Viby J er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 13.00 en 34-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han er sigtet for onsdag aften at have dræbt en 53-årig kvinde med flere knivstik på en adresse i Beder.

Læs mere om sagen i tidligere udsendte pressemeddelelse på linket her.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

**

 

Større gårdbrand i Odder

Onsdag aften kl. 20.49 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået brand på en flerlænget landejendom i Odder.

Ved myndighedernes ankomst til stedet var flere bygninger overtændt, men ingen personer var umiddelbart kommet til skade. Brandvæsenet ville sørge for en kontrolleret nedbrænding af bygningerne, der ikke blev brugt til beboelse. I nærheden lå også et par svinestalde, som branden ikke havde nået at sprede sig til.

Politiet forlod stedet kørt før midnatstid, mens brandvæsenet blev på stedet, og torsdag kort efter middagstid er slukningsarbejdet fortsat i gang.

Det har på nuværende tidspunkt ikke været muligt at fastslå en brandårsag. Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere.

**

 

Kørte rundt med tramadoler i bilen

En patrulje fra Østjyllands Politi standsede onsdag aften kl. 18.00 et køretøj på Viborgvej i Aarhus Vest, da det kom kørende i krydset ved Runesvej.

Fra bilens kabine kunne betjentene lugte hash, og den 23-årige chauffør blev derfor sigtet for at have overtrådt loven om euforiserende stoffer. Betjentene foretog efterfølgende en ransagning af hans køretøj, hvor der blev fundet nogle hundrede tramadol-piller, som manden ikke havde gyldig recept til.

De ulovlige tramadoler blev beslaglagt, og den 23-årige blev anholdt og sigtet for forsøg på salg af stoffer. 

**

 

Ukrudtsbrænder satte ild til skur

Onsdag kl. 14.59 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået brand i et skur på en adresse i Lystrup. En patrulje blev sendt til stedet sammen med brandvæsenet, da der var risiko for, at branden kunne sprede sig.

Skuret endte med at brænde ned, inden ilden blev slukket. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden, og ilden bredte sig ikke yderligere. En 83-årig mand blev sigtet for at overtræde beredskabsloven, da han ikke havde udvist tilstrækkeligt med forsigtighed i forbindelse med at have brugt ukrudtsbrænderen.

Foråret og tiden med ukrudt i haven er på vej, og vi opfordrer derfor alle til, at man følger Beredskabsstyrelsens gode råd, når man benytter sig af en ukrudtsbrænder:

 

Hold god afstand til bygninger, hække og andet, der kan brænde
Brug ikke ukrudtsbrænderen, hvis det er tørt eller blæser
Ukrudtet skal svitses – ikke brændes
Tjek, at du ikke efterlader gløder, der kan blusse op
Hav altid vand i nærheden

**

 

Færdsel:

Onsdag kl. 07.39 skete der et færdselsuheld på Viby Ringvej i Åbyhøj hvor tre køretøjer var involveret. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med uheldet, der opstod grundet kødannelse og pludselig opbremsninger. Både en 26-årig kvinde og en 36-årig mand blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende.

Onsdag kl. 13.43 skete der et mindre færdselsuheld på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, hvor en 24-årig mandlig bilist kørte ind i en 59-årig mandlig bilist. Den 24-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet.

Onsdag kl.16.56 skete der et færdselsuheld på Strandvejen i Aarhus C, hvor en 54-årig mandlig bilist foretog et venstresving og i den forbindelse påkørte en 59-årig kvindelig cyklist. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade, men den 59-årige cyklist blev tilset i en ambulance og kørt til hospitalet. Den 54-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 17.00 skete der et færdselsuheld på Kongshusvej i Odder, hvor en 43-årig mandlig bilist kørte ud for ubetinget vigepligt i krydset ved Petersholmsvej. I den forbindelse påkørte han en personbil ført af en 48-årig mand, som kom kørende lige ud på Kongshusvej. Den 43-årige blev sigtet i sagen, men ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade.

Onsdag kl. 19.35 skete der et færdselsuheld på Onsholtvej i Viby J. En 19-årig kvindelig bilist overså angiveligt grundet kraftigt, lavt solskin en cyklist, som hun derfor påkørte i forbindelse med et venstresving. Den 42-årige mandlige cyklist pådrog sig nogle behandlingskrævende skader i forbindelse med sammenstødet og blev kørt til hospitalet med ambulance. 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i politikredsen.
På Ludvig Holbergs Vej i Grenå begået onsdag d. 19/4 kl. 12.18
På Tøstrupvej i Nimtofte begået onsdag d. 19/4 mellem kl. 09.30 og kl. 12.00
På Thorsøvej i Grenå begået onsdag d. 19/4 mellem kl. 07.45 og kl. 12.45
På Søgade i Aarhus C begået mellem tirsdag d. 18/4 kl. 11.00 og onsdag d. 19/4 kl. 17.00
På Havesangervej i Knebel begået onsdag d. 19/4 mellem kl. 07.30 og kl. 17.20
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi