Nederlag til Stavtrup/Viby trods fornuftig præstation

Profilbillede
dato

Efter en lige kamp endte lørdagens opgør mod HEI med, at Stavtrup/Viby indkasserede et nederlag på 2-1. Træner Mikkel Kongsbak reagerer på kampen:

Meget lige kamp i dag, der kunne være faldet ud til vores fordel. Holdene stod godt til hinanden og der var mange gode sekvenser, selvom det også er tydeligt, at vi stadig skal vende os til skiftet fra 8- til 11-mands.

Selvom man havde håbet på mere, så måtte Stavtrup/Viby konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Kongsbak mener, at der er plads til forbedring:

Vi er stadig ikke helt gode nok til at vende spillet og udnytte at der er mere plads, når der spilles 11-mands. Vores midtbane arbejder stenhårdt, men mangler lige den sidste kølighed til at få vendt spillet og udnyttet vores løbestærke kanter. I pausen snakker vi om coolness og det at turde holde fast i bolden fremfor at forsøge sig med den gyldne aflevering hver gang.

Han fortsætter:

Det bliver bedre i anden halvleg, og spillet bliver ikke nær så meget præget af omstillinger, som vi så i første halvleg. Forsvaret skal vende sig til at skubbe op, så vi er mere kompakte i kæderne - det kommer dog lige så stille.

Oven på nederlaget for Stavtrup/Viby til HEI, er der nu ekstra fokus frem mod næste kamp og selvom det endte med et ærgerligt nederlag, fremhæver træneren følgende:

Hele holdet spiller en ganske fornuftigt kamp mod en god modstander, som vi på 8-mands havde problemer med. Både forsvaret og midtbanen gør rigtig mange gode ting i dag og specielt Viggo, Pelle B, Buster og Kongs, der også får scoret vores mål på en fin gennemspillet omstilling, tager de gode præstationer fra træningsbanen med til kampen i dag.

I næste omgang er det TRIF som Stavtrup/Viby møder til et opgør på AURA Park (Stavtrup). Kickoff klokken 12:00, lørdag den 4. december.

Kampens resultat: 2-1 til HEI
Række: U13 Drenge Liga 2 - Vinterturnering

Mål
8'1-0Peter Brøndum Friis
15'1-1Ebbe Kloster Kongsbak
40'2-1Jakob Lukac

Kilde: Træner Mikkel Kongsbak