Motor-Depotet: Thomas møder kunderne i øjenhøjde

Foto: Foto: Motor-Depotet i Viby J.
Profilbillede

Det handler om godt købmandskab og høj etik hos Motor-Depotet A/S og så handler det om en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives, fortæller Motor-Depotets 45-årige Salgschef Thomas Rüdevald.

En høj faglighed, en god uformel tone mellem medarbejderne internt og med kunderne, et godt mix af aldersgrupper og en branche, der aldrig står stille. Det er ingredienserne til en god arbejdsplads og en god forretning, mener de hos Motor-Depotet. Og det virker. Indenfor de sidste par år har de haft både et 40 og et 50 års jubilæum.

Det handler i høj grad om tilfredse kunder både for Thomas, men også for Motor-Depotet som sådan. Kunderne er i centrum og det handler om, at møde kunderne, der hvor de er, så både kunden og Thomas føler, at de har gjort en god handel:

”Vores virksomhed er bygget op på to grundelementer nemlig godt købmandskab og en høj grad af etik. Forstået på den måde at vi skal være dygtige såvel økonomisk som menneskeligt til at drive vores forretning så kunderne er tilfredse og føler de er blevet behandlet godt. For de fleste er en ny bil jo en meget stor ting. Det skal vi have respekt omkring.”


Foto: Motor-Depotet i Viby J

Han fortsætter:

”Det bedste ved at arbejde herude er at ikke 2 dage er ens. Forstået på den måde at man møder utroligt mange forskellige mennesker, som har forskellige interesser, ønsker osv.”

Sådan beskriver Thomas Rüdevald hverdagen hos Motor-Depotet og det passer ham fint, for han er heller ikke selv en person, der foretrækker at tingene kører i den samme rille dag efter dag:

”Jeg trives bedst med at hverdagen ikke er ens og opgaverne mangeartede. Så er der personale ansvaret over sælgerne, salgs administrationen og klargøringen. Vi kan f.eks. sælge 100 biler til et udlejning selskab for så 1 time efter at sælge en skrotbil til en autoophugger. Mit daglige drive er ikke svært at finde. Jeg har svært ved at sidde stille og vil gerne være med hvor beslutningerne tages og hvor tingene går stærkt,” fortæller han.

Men det var ikke nødvendigvis åbenlyst, at Thomas skulle være salgschef i bilbranchen.

”Min baggrund er, at jeg er uddannet pædagog for snart 23 år siden. Så blev jeg sælger ved ID Hair og kommer derefter ind i bilbranchen her hos Motor Depotet. Jeg bruger ofte min uddannelse, da jeg har stor empati og er meget løsningsorienteret, så kunden får en ny bil som passer til hans/hendes behov og økonomi. Faktisk synes jeg måske, det er der, jeg er bedst i mødet med andre mennesker og at gøre det i øjenhøjde,” forklarer Thomas.

Fremtiden handler om el og hybridbiler, så der er Motor-Depotet selvfølgelig også med.


Foto: Ny Opel Mokka - Det nye Opel

”I disse år vælter det frem med nye hybrid og el modeller, da vi er en del af PSA Gruppen vil vi også over de næste år præsentere mange nye modeller på el og hybrid. Pt. har Grandland hybrid og Mokka og Corsa på el,” afslutter Thomas.

Læs mere om Motor-Depotet her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Thomas Rüdevald // Motor-Depotet