Mordmysterium i forestillingen “Mordskab”

Profilbillede

Der er stadig ledige billetter til forestillingen “Mordskab”. Det er Amatørteatret Stavtrupscenen, der står for forestillingen, og der er lækker kaffe og kage i pausen. 

“Mordskab” handler om Lily Piper, der er rengøringsdame på et kontor i London. Alt er lutter idyl, indtil hun en dag finder direktøren myrdet med en kniv i ryggen. Lily skynder sig at ringe til politiet, som dukker op for at efterforske - men nu er liget forsvundet, og ingen ved, hvor det er blevet af. Lily lader sig dog ikke slå ud - især ikke da hun afdækker, at kriminalinspektøren er en gammel flamme. Hun beslutter sig for at opklare mysteriet. 

Du kan glæde dig til at se en morsom teaterklassiker, med farverige personer, en hektisk efterforskning på et kontor fyldt med hemmeligheder.
Og forestillingen falder i god jord: 
“Har lige været ude at se den i dag. Længe siden vi har grint så meget, hold da op hvor blev der spillet godt. Othello, kringle og god kaffe ved de smukt pyntede borde gjorde søndagen fuldendt. Tak for det, I spiller som professionelle.” Sådan lyder de rosende ord i kommentarsporet på Facebook fra en, der var inde og se forestillingen. 

Skal du også se forestillingen? Så kan du købe billet her 
Forestillingen spiller i november og december på Amatørteatret Stavtrupscenen, Højvangsvej 1B, Stavtrup, 8260 Viby. 

Kilde: Stavstrupscenen