Kræfterne slap op for Viby IF i afklapsning

Profilbillede
dato

Scenen var sat i Rækker Mølle-Hallen til et opgør mellem Rækker Mølle Håndbold og Viby IF. Viby IF var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 34-18.

Træner for Viby IF, Morten Jørgensen, havde følgende kommentar til nederlaget.

Vi spiller en god første halvleg, hvor vi kun er bagud med 15-11 ved pausen. Med en lille smule mere skarphed i afslutningerne, ville have spillet lige op med rækkens tophold. I anden halvleg bliver vi dog løbet over ende, efterhånden som kræfterne slap op.

Kampen gik ikke som håbet for Viby IF, Morten Jørgensen peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Endnu engang brænder vi alt for mange åbne chancer, og kvaliteten i afslutningerne skal forbedres.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge træner Jørgensen.

Generelt vil jeg sige at indsatsen fra alle var god, så længe kræfterne rakte til det. Vi var 11 spillere afsted, med to målmænd og 9 markspillere. Her brillerede Mikkel Vesten med 6 mål og en fantastisk indsats i kampen. Han blev kampens spiller for Viby, hvilket er ret imponerende, da det er hans første turneringskamp i 3 år.

Ydermere skal der lyde en tak til Jacob Juul, som trådte til med en hjælpende hånd, på trods af at han ikke har spillet håndbold i 1½ år. Vi kunne også give debut til Jakob Thomsen, og sæsondebut til Mads Hansen. Til sidst vil jeg nævne Martin Holste, som specielt i første halvleg ydede en stor forsvarsindsats med god timing i tacklingerne.

Målscorere: Mikkel Vesten 6, Magnus Pihl 5, Henrik Pinholt 4, Jacob Juul 1, Magnus Bertel 1, Mads Hansen 1

Redninger: Rasmus Riis 5, Søren Godbersen 5

På torsdag den 10. marts møder Viby IF modstand af Hørning Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 19:45 i Hørning Idrætscenter.

Kampens resultat: 34-18 til Rækker Mølle Håndbold
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Morten Jørgensen, Viby IF - 2. Division Herrer