Klimavenlig madlavning med Kokken på Kanten i Viby J

dato

Den 19. november 2024 inviterer Folkehuset Stavtrup til et inspirerende foredrag med Liselotte Kira Gregers Andersen fra "Kokken på Kanten". Her kan du opleve klimavenlig madlavning og få smagsprøver, der får mundvandet til at løbe.

Folkehuset Stavtrup byder alle velkommen til en eftermiddag fyldt med inspiration og smag, når Liselotte Kira Gregers Andersen, kendt fra "Kokken på Kanten", deler ud af sin viden om klimavenlig madlavning. Med sit motto "Mindre kaviar - mere gulerod" udfordrer hun os til at tænke nyt i køkkenet.

Fra bøger til bord

Liselotte Kira Gregers Andersen står bag de populære bøger "Fremtidens køkken" og "RÅT!" og vil præsentere lækre og bæredygtige retter lavet af velkendte grøntsager og bælgfrugter. Hun inspirerer til madlavning, der både er klimavenlig og smagfuld.

Praktisk information

Arrangementet er en del af "Smag på folkehusene", som finder sted i otte folkehuse i løbet af efteråret. Prisen er 35 kr. pr. person, hvilket inkluderer kaffe/te og snacks. Caféen vil desuden sælge drikkevarer til rimelige priser.

Tilmelding sker ved at sende en mail til aspi@aarhus.dk eller en sms til 41 85 97 97. Husk at oplyse navn og antal billetter.

Detaljer om arrangementet:
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 16:00
Sted: Folkehuset Stavtrup, Bispevej 70, 8260 Viby J
Entré: 35 kr. inkl. kaffe/te og snacks



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut