Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus

Profilbillede
dato

Østjyllands Politi fremstillede i dag kl. 10.00 en 30-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han var sigtet for at have forsøgt at sælge narkotika i form af kokain.

Den 30-årige mand blev anholdt mandag kort efter middagstid kl. 12.38 af Specialpatruljen fra Østjyllands Politi. Patruljen foretog ransagning af hans adresse i Viby J på baggrund af troværdige oplysninger om, at der blev opbevaret ulovlige stoffer på stedet.

Ved betjentenes ankomst til stedet lugtede der kraftigt af hash fra lejligheden og under en efterfølgende ransagning fandt politiet frem til en form for pakkecentral, hvor der blev fundet flere salgsklare poser indeholdende kokain. Den 30-årige blev derfor anholdt på stedet og sigtet for forsøg på salg af euforiserende stoffer.

Han blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da betjentene også fandt en mindre mængde hash og en halv joint i lejligheden.

Den 30-årige mand blev til grundlovsforhøret ved Retten i Aarhus idømt en straksdom på seks måneders fængsel. Han modtog dommen og blev varetægtsfængslet indtil afsoningen af fængselsstraffen kan begynde.

**

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi