Foredrag i Maxi Zoo Viby: Bliv klogere på familiens firbenede øjesten

Pressefoto: Maxi Zoo
dato

Er du også den heldige ejer af en kat? Så er der godt nyt til dig! Katteadfærdsekspert, Rikke Juel Viborg, besøger nemlig Maxi Zoo Viby den 19. juni, hvor hun vil give dig værktøjer samt tips og tricks til at gøre hverdagen med familiens kat endnu bedre. 

Onsdag den 19. juni kl. 19:15 – 20:15 har du mulighed for at komme til foredrag i Maxi Zoo Viby, når katteadfærdsekspert, Rikke Juel Viborg, besøger butikken.

Her vil hun holde foredrag om blandt andet katteadfærd, stimulering, samarbejde og hverdagens udfordringer – og klæde dig endnu bedre på som katteejer.

Desuden så vil der også være lidt godt til ganen denne aften. Så grib chancen og tilmeld dig foredraget, så du kan blive klogere på familiens mijavende øjesten. 

Kom ned i Maxi Zoo Viby onsdag den 19. juni, når butikken inviterer til foredrag med Rikke Juel Viborg. Tilmelding sker ved at lægge vejen forbi butikken eller ved at ringe til Maxi Zoo på 86 14 18 47.

Kilde: Maxi Zoo
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.