Fløjene afgjorde kampen for AGF/Viby/Stavtrup

Profilbillede
dato

I søndags tog AGF/Viby/Stavtrup turen til Gughallen, hvor de mødte Elitehåndbold Aalborg Ungdom. Det var til stor succes for netop AGF/Viby/Stavtrup-pigerne, som kunne notere sig en sejr på cifrene 19-24.

Selvom holdet vandt, var spillet utroligt svingende. Fra Torben Van Gogh lyder det.

Det var en kamp, hvor spillet aldrig faldt helt i hak for os. 1.halvleg forløb med +/-1 frem til det 20 min, hvorefter EH Aalborg fik et lille forspring. Vi havde svært ved at få fart på vores angrebsspil, hvor tingene tit blev for individuelle. Men vi lykkes alligevel med at få angrebet ud af i banen, hvilket gav lagt flere fløjudspil end tidligere kampe.

Pausen var tiltrængt; vi fik genopfrisket planen og kigget hinanden i øjnene. Vi skulle lige bruge de første 5 min på at komme i gang, men så fandt vi også balancen i forsvaret, hvor vi holdte EH Aalborg på 6 scoringer i hele 2. halvleg. Angrebsspillet fandt aldrig den perfekte rytme, men vi formåede at holde bolden i gang, som især vores fløj nød godt af.

Van Gogh sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus, og her var der særligt visse ting, der spillede ind.

Hvor fløjspil fungerer godt igennem hele kampen, og er den bedste "fløj-kamp" vi har haft i denne sæson. De scorer også 13 mål på 14 forsøg i dag, helt fantastisk. I 2.halvleg kom forsvaret også langt bedre i gang, bevægelig og aggressiv, hvilket betød at EH Aalborg havde langt sværere ved at finde mulighederne.