Fire på stribe: AGF/Viby/Stavtrup sejrer igen

Træner Mads Elkjær Petersen, AGF/Viby/Stavtrup (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Aars HK havde taget turen til Frederiksbjerghallerne, hvor AGF/Viby/Stavtrup ikke gav deres gæster et ben til jorden og sendte dem hjem med cifrene 35-27.

Derfor var AGF/Viby/Stavtrup-træner, Mads Elkjær Petersen, også meget tilfreds med pigernes præstation.

“En meget flot 1. halveg, hvor vi scorer 21 mål, blev afgørende for dagens resultat! Angrebsmæssigt rammer vi et virkelig godt niveau, og spiller noget af det bedste håndbold jeg har været med til, på kvalitetsfronten, som U19-træner i min tid i klubben.”

Hvad bringer sejren jeres vej i denne kamp?

“Vores fire fløjspillere, Nynne Nyfjeld, Laura Højrup, Line Skougaard og Karoline Møller, spiller på et rigtig højt teknisk niveau i dag og dækker samtidigt rigtig godt op samtidigt. Karoline Møller spiller det bedste jeg har set hende gøre og er 6 på 6 i dag. Men vi får alle på måltavlen i dag, så alle byder ind, og vi får kvalitet ud af alle - det er jeg meget tilfreds med.”

AGF/Viby/Stavtrups præstation udmundede sig i to point, og Mads Elkjær Petersen var utroligt imponeret over flere af sine spillere efter kampen.

“Vores fløje som sagt spiller en rigtig flot kamp. Og så står Simone en rigtig flot 1 halveg. Klara Vejsgaard spiller vores overtalsspil på det høje niveau, vi ved hun kan. Stor ros for massere af assist på den del.”

AGF/Viby/Stavtrup-spilleren, Simone Gjesing, blev skadet under kampen, men takker for opbakningen hun oplevede i hallen:

“Jeg vil gerne takke for opbakningen i hallen til de fremmødte tilskuere. Det sætter vi altid stor pris på! Og tak for hjælpen i hallen efter mit uheld med knæet. Nu krydser jeg fingre for, at det ikke er for alvorligt med mit knæ.”

På søndag den 5. februar skal AGF/Viby/Stavtrup møde Skive fH. Kampen fløjtes i gang klokken 13:15 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 35-27 til AGF/Viby/Stavtrup
Række: U19 Kvinder 1. Division B

Kilde: Træner Mads Elkjær Petersen, AGF/Viby/Stavtrup - U19 Kvinder 1. Division B